Είναι η μαύρη λίστα που μας έφερε εδώ;

Η επικαιρότητα προβλέπει δημιουργία μαύρης λίστας και το καθορισμό των ονομάτων που θα ενταχθούν σε αυτή κάτι για το οποίο είχαμε κάνει αναφορά από την Κυριακή. Από τι στιγμή που διοίκηση και τεχνική ηγεσία αποφάσισαν να δημοσιοποιήσουν την απόφαση αυτή και να την καταστίσουν ως την πιο σημαντική απόφαση έτσι ώστε να διορθωθεί ότι διορθώνεται, ήταν θέμα χρόνο να διαρρεύσουν και τα ονόματα αυτών που θέλουμε να αποχωρήσου. Πιο ψηλά στη λίστα κατατάσσεται όπως έχουμε γράψει εδώ και μήνες ο Μοραίς αφού η συνεισφορά του και οι οικονομικές του απολαβές τον καταστούν αχρείαστο. Τα πράγματα όμως δεν είναι εύκολα αφού τα πάντα εξαρτώνται από τον Πορτογάλο ο οποίος δε δείχνει διαθετημένος να φύγει αν δε βρει ομάδα που να υπερκαλύπτει τις απολαβές που έχει από το ΑΠΟΕΛ.

Γίνεται εύκολα κατανοητό ότι τα πάντα εξαρτώνται από τον ίδιο τον παίκτη αλλά και την ικανότητα και θέληση των αντιπροσώπων του να πείσουν κάποια ομάδα με την ελπίδα ότι θα τον ξεφορτωθούμε.

Δεύτερος στη λίστα των ανεπιθύμητων είναι ο Ταβάρες αφού και αυτός με τη σειρά του δεν έπεισε κανέναν. Είναι ο δεύτερος Βραζιλιάνος μετά τον Ντα Κόστα που μετρά μέρες και αν κανείς μπορεί να ανατρέξει πίσω στο πως σκιαγραφούσε και τους δυο με το που ήρθαν στην Κύπρο διοίκηση και ο φαφλατάς μάνατζερ τους, θα ξεκαρδιστεί στα γέλια.

Διάβασε τα νέα του ΑΠΟΕΛ από το κινητό σου με Vodafone live!

Σαπάνης και Τόρες είναι οι άλλες δυο περιπτώσεις με αυτή του Ελλαδίτη μέσου να είναι επίσης δύσκολη εκτός και αν ο ίδιος αποφασίσει να θυσιάσει το πολύ καλό συμβόλαιο που έχει με την ομάδα μας για τους εναπομείναντες μήνες. Από τη στιγμή που δεν έγινε δυνατή η αποδέσμευση του το καλοκαίρι ίσως γίνει τώρα αλλά και πάλι τα πράγματα δεν εξαρτώνται από την πλευρά που επιθυμεί διακοπή της συνεργασίας.

Το φάντασμα Ηλία…
Αφήσαμε τελευταία την περίπτωση Μάριου Ηλία η οποία εδώ και μήνες πλανάτε πάνω από τον Αρχάγγελο. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης εδώ και μήνες ξεκαθάρισε στη διοίκηση ότι δε θέλει με τίποτα τον παίκτη στην ομάδα. Καθόλου τυχαία επέλεξε να τοποθετηθεί στο όλο θέμα προ μηνός στο περιοδικό της εταιρείας ΑΠΟΕΛ με τρόπο κατηγορηματικό. Από πλευράς της η διοίκηση για τους δικούς της λόγους τηρεί από την αρ΄χη μι ποιο ήπια στάση, αφού δεν ξεκαθαρίζει στον παίκτη αν τον χρειάζεται ή όχι.

Είμαστε σε θέση μάλιστα να γνωρίζουμε ότι προ ημερών με την προτροπή μελών της διοίκησης αλλά και του Μιχάλη Χατζηπιερή έγινε τροχοδρομήθηκε συνάντηση μεταξύ Ουζουνίδη και Ηλία. Το σκεπτικό μετά από δυο μήνες τιμωρίας ήταν να λεχθούν τα απαραίτητα έτσι ώστε να εκτονωθεί το κλίμα και ο παίκτης να επιστρέψει στις προπονήσεις. Το θέμα όμως δεν προχώρησε αφού ναι μεν η συνάντηση έγινε αλλά ο Ουζουνίδης μετέφερε στη διοίκηση ότι και πάλι δεν άκουσε αυτό που ήθελε από τον Ηλία.

Πλέον η διοίκηση θα πρέπει να αποφασίσει κάτι τελεσίδικο και πάνω από όλα να δεχτεί την επιθυμία του προπονητή, ότι κόστος και αν έχει αυτό.

Οι αποδεσμεύσεις φέρνουν μεταγραφές
Ένας αμυντικός που ιδανικά θα μπορεί να δώσει βοήθειες και στη μεσαία γραμμή αλλά και ένας επιθετικός είναι οι άμεσοι στόχοι της τεχνικής ηγεσίας. Τα οικονομικά δεδομένα και η δυστοκία που υπάρχει στην εξεύρεση ικανών ξένων φαίνεται να αναγκάζουν διοίκηση και Ουζουνίδης να στραφούν στην κυπριακή αγορά.

Ο Ελπίδιο Ντα Σίλβα της Αλκής είναι ένας στόχος και οι διοικήσεις των δυο ομάδων είναι σε επαφές αφού και η ομάδα της Λάρνακας δεν είναι αρνητική αν πληρώσουμε… Πρόκειται για επιθετικό που θεωρείται παίκτης περιοχής και που μπορεί σύμφωνα με τον Ουζουνίδη να βοηθήσει.

________________________________________________________________

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΕΛ

Σε έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ που πραγματοποιήθηκε μετά το πέρας του αγώνα της ομάδας μας με την Δόξα, αποφασίστηκε όπως εκδοθεί η ακόλουθη ανακοίνωση:

Όταν ο Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ επεσήμανε τα υπάρχοντα (προφανώς συνεχιζόμενα) προβλήματα στον Αρχάγγελο με μοναδικό σκοπό να ευαισθητοποιήσει τους αρμόδιους για να τα επιλύσουν, έγινε μια υπερπροσπάθεια από όλους αυτούς τους κυρίους για να μας στήσουν στον τοίχο. Μας απεκάλεσαν ψεύτες που προσπαθούσαν τότε να πλήξουν την oμάδα, μας είπαν πως βλέπαμε φαντάσματα και μάλιστα δήλωναν πως όλα πάνε καλά στο ποδοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ.

Κύριοι, εμείς, παρόλο που τότε το οπαδικό μας αίσθημα πλήγηκε ανεπανόρθωτα από την διοίκηση, την τεχνική ηγεσία, κάποιους ποδοσφαιριστές της oμάδας μας, αλλά και από μια μερίδα του κόσμου μας η οποία εθελοτυφλώντας έβαλλε εναντίον μας, θέσαμε τους προβληματισμούς μας κατά μέρος και κάναμε «εμφανίσεις πρωταθλητισμού» στην κερκίδα. Αντιθέτως, οι τότε επικριτές μας, ξεκίνησαν ένα αγώνα διάψευσης του εαυτού τους, οδηγώντας το ΑΠΟΕΛ σε όλο και πιο άσχημες εμφανίσεις.

Εμείς ως Σύνδεσμος νοιώθουμε πως πρέπει να πάρουμε θέση για αυτή την κατάντια και με αυτή μας την ανακοίνωση ενημερώνουμε τα μέλη μας και τα υπόλοιπα μέλη του οικοδομήματος του ΑΠΟΕΛ πως:

  • Θα συνεχίσουμε να πηγαίνουμε στους αγώνες της ομάδας μας στηρίζοντας με τη φωνή μας αυτή την Ιδέα που λέγεται ΑΠΟΕΛ.
  • Θα προσπαθήσουμε αν μη τι άλλο να παραμείνουμε το ένα και μοναδικό κομμάτι αυτής της ομάδας που λειτουργεί κανονικά στο γήπεδο με την ελπίδα να μας ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα κομμάτια.
  • Δεν θα μπούμε καν στην διαδικασία να επιρρίψουμε ευθύνες σε κανένα αφού ότι είχαμε να πούμε το είπαμε από τον Οκτώβριο. Είναι η σειρά των υπολοίπων να μιλήσουν.
  • Δεσμευόμαστε ενώπιον πρώτα του εαυτού μας και μετά σε όλους τους άλλους πως το «δικό» μας πρωτάθλημα, αυτό της εξέδρας, θα το πάρουμε όποια και αν είναι η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, επειδή έτσι έχουμε μάθει να πράττουμε. Ας μην ξεχνάμε ότι στις κηδείες πάντα ήμασταν παρών.

Αυτά μέχρι νεωτέρας,

Δ.Σ του Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!