Είναι σίγουρα ο πιο έγκαιρος

Η ομάδα μας βρίσκεται από σήμερα στην Πολωνία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και τα δεδομένα όσον αφορά την έγκαιρη στελέχωση του ρόστερ είναι ιδανικά. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα οι Μαντούκα και Πασιένσια που είχαν το γενικό πρόσταγμα μπόρεσαν να αναπληρώσουν τα κενά που προέκυψαν με τις αποχωρήσεις παικτών. Πρόκειται για αποχωρήσεις που στο σύνολο τους έγιναν συνειδητά από πλευράς ΑΠΟΕΛ κάτι που έχει τη δική του σημασία.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις είναι τέτοιες που έκαναν αναγκαία την έγκαιρη στελέχωση του ρόστερ έτσι ώστε ο Πασιένσια να έχει τον μέγιστο δυνατό χρόνο να δουλέψει με την ομάδα και να δώσει το δικό του στίγμα στην προσπάθεια για βελτίωση. Παρόλο που εκκρεμεί η περίπτωση Πιατκόφσκι αλλά και το ότι οι Στίλιτς, Λεάλ και Καρλάο δεν θα είναι από σήμερα στην Αυστρία, ο στόχος του έγκαιρου προγραμματισμού έχει επιτευχθεί.

Το τι απομένει να δούμε και ίσως χρειαστεί αρκετός χρόνος είναι κατά πόσο ο πιο έγκαιρος προγραμματισμός των τελευταίων χρόνων αποδειχτεί και εξίσου ποιοτικός. Η ανάγκη ποιοτική ενίσχυση είναι δεδομένη αφού παρά το περσινό νταμλπ και πορεία στην Ευρώπη παρατηρήθηκαν χτυπητές αδυναμίες.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!