Εβδομάδα ξεκαθαρίσματος

Ο ΑΠΟΕΛ μπαίνει σε μια κρίσιμη εβδομάδα με πιο σημαντικό γεγονός τον αγώνα του Σάββατου με την Σαλαμίνα τον οποίο πρέπει να κερδίσει πάση θυσία για να μην εκτροχιαστεί πλήρως. Οι εκκρεμότητες που υπάρχουν είναι πολλές σε διάφορα μέτωπα και οι κινήσεις που θα γίνουν πρέπει να είναι τέτοιες που να βοηθήσουν την ομάδα να επανακάμψει. Μεταγραφικό

Όσον αφορά το θέμα ενίσχυσης σήμερα αναμένεται να κλείσει θετικά και η δεύτερη μεταγραφή που αφορά τον 20χρονο Σκοπιανό μεσοεπιθετικό Βαλμίρ Ναφίου. Ο παίκτης εξασφάλισε την ελεύθερα του ήρθε στην Κύπρο χτες και σήμερα αναμένεται να βάλει υπογραφή στο σχετικό συμβόλαιο που του προτάθηκε.

Παρά το ότι ο χρόνος πιέζει ο Φίνκ δεν έχει καταλήξει στο κατά πόσο θα γίνει 3η μεταγραφή και αν γίνει σε ποια θέση θα αγωνίζεται ο παίκτης αυτό. Η αναποφασιστικότητα σχετίζεται και με τους τραυματίες στο υφιστάμενο ρόστερ αφού ο παροπλισμός κάποιων παικτών βάζει σε σκέψεις τον Γερμανό.

Αποχωρήσεις

Σήμερα θα παρθεί η απόφαση του ποιος θα αποδεσμευτεί προκειμένου να εγγραφεί ο Λάνιγκ. Οι Γκόμες, Παπάζογλου και Κακά είναι οι τρεις επιλογές που έχει ενώπιων του ο Φινκ. Η απόκτηση του Ναφίου αν τελικά ολοκληρωθεί φαίνεται ότι θα λειτουργήσει εις βάρος του Πορτογάλου αλλά σύντομα θα ξέρουμε την τελική απόφαση.

Τραυματίες

Το άλλο μέτωπο ή καλύτερα ανοικτή πληγή είναι αυτό των τραυματιών στους οποίους προστέθηκε και ο Καρλάο που χάνει τους επόμενους δυο αγώνες. Ο Μαντούκα θα πάρει δεύτερη γνωμάτευση από Γερμανό γιατρό, ενώ τεράστια αβεβαιότητα υπάρχει για τον Αλωνεύτη. Από την άλλη ο Σιέρινταν επανέρχεται, ενώ έτοιμος θεωρείται και ο Εφραίμ.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!