Εγγυήσεις, προβάδισμα και η προειδοποίηση

Γράφαμε και τις προάλλες για το νέο όρο περί «ποδοσφαιρικής αυτοκτονίας» που υιοθέτησαν κάποια μμε στην προσπάθεια τους να μεταφέρουν τη σιγουριά τους για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος από τον ΑΠΟΕΛ. Σε αυτό το θέμα στάθηκε με δεικτικό τρόπο στη σημερινή του διάσκεψη ο προπονητής μας προειδοποιώντας μάλιστα ότι θα υποφέρουμε πολύ μέχρι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Από την μια δεν μπορούσε να αρνηθεί ότι υπάρχει το προβάδισμα των 9 βαθμών το οποίο όμως δεν θεωρεί κάτι ιδιαίτερο! Και πως αυτό από μόνο τους δεν μας δίνει τον τίτλο. Σε μια άλλη ατάκα του είπε ότι δεν θέλει να ακούει ότι δεν μπορούμε να χάσουμε το πρωτάθλημα αφού δεν το έχουμε καν κατακτήσει. Το συμπέρασμα που μπορεί να βγάλει κάποιος είναι πως ο Ιβάν προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατήσει χαμηλούς τόνους. Η μάχη που κάνει φαίνεται να είναι άνιση αφού με τα όσα έχει δείξει σήμερα η ομάδα μας, η εντύπωση όλης της Κύπρου είναι πως το αξίζουμε και είναι για αυτό που αργά ή γρήγορα θα το πάρουμε! Σωστά όμως τόσο ο προπονητής όσο και η διοίκηση προσπαθούν να αποφύγουν την παγίδα του εφησυχασμού.

Ο Ιβάν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον επόμενο μας αντίπαλο, χαρακτηρίζοντας τον Ολυμπιακό επικίνδυνο και δύσκολο. Θεωρεί πιο δυνατό σημείο της ομάδας του Πάμπου Χριστοδούλου τη εξαιρετική μεσοεπιθετική γραμμή κάτι που επιβεβαιώσε και στο ψεσινό αγώνα κυπέλλου όπου είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει. Για ευνόητους λόγους εκθίασε ιδιαίτερα τους μαυροπράσινους τονίζοντας ότι έχουν καταφέρει πολλά πράγματα έστω και αν πρόκειται για μια νέα ομάδα. Το συμπέρασμα του ήταν πως ο αγώνας του Σαββάτου θα είναι δύσκολος και αμφίρροπος αλλά ο στόχος μας παραμένει η νίκη..

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η μόνη απουσία λόγω τραυματισμού είναι αυτή του Μποαβεντούρα ο οποίος συνεχίζει να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Τα ευχάριστα νέα όπως προέκυψε από χτες αφορούν τους Χιώτη και Τρισκόφκσι οι οποίοι προπονούνται κανονικά. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι θα είναι στο αρχικό σχήμα αφού έχασαν έδαφος ενώ οι αντικαταστάτες τους έδειξαν ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν. Κανονικά προπονήθηκαν σήμερα και οι Μαντούκα-Μαρσίνιο οι οποίοι απείχαν χτες για προληπτικούς περισσότερο λόγους.

Σέρβικη ντρίπλα για προγραμματισμόΜπορεί όλοι να γράφουν και να συζητούν για το ποιοι φεύγουν και ποιοι μπορέι να έρθουν αλλά ίσως και αναμενόμενα ο Ιβάν έκανε ντρίπλα αποφεύγοντας να κάνει οποιαδήποτε ουσιαστική κουβέντα για το θέμα που πουλά. Με ένα ξερό «δεν είναι προτεραιότητα μας αυτή τη στιγμή το συγκεκριμένο θέμα» έκοψε την όρεξη όλων!Ο αγώνας Ολυμπιακός vs ΑΠΟΕΛ θα μεταδίδεται ζωντανά το Σάββατο 12/03 η ώρα 18:00 και στο διαδίκτυο μόνο για κάτοικους εξωτερικού από την ιστοσελίδα cfa.ltvliveweb.com

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!