Εγώ θα είμαι εδώ. Εσύ;

Με το σλόγκαν Εδώ θα είμαι εδώ. Εσύ; άρχισε να κυκλοφορά το φιλμάκι με το οποίο η εταιρεία ΑΠΟΕΛ επιχειρεί να προωθήσει εντονότερα τα εισιτήρια διαρκείας. Πρόκειται για μια έξυπνη επικοινωνιακά ενέργεια που αφού έχει σαν πρωταγωνιστές τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, οι οποίοι με τη σειρά δηλώνουν «Εγώ θα είμαι εδώ» αναφερόμενοι στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ και στη συνέχεια απευθύνουν το ερώτημα Εσύ;

Την αρχή κάνει ο Χαραλαμπίδης, και στη συνέχεια οι Μοραίς, Μιροσάβλιεβιτς, Ζεβλάκοφ και Παουλίστα οι οποίοι κάνουν την πιο πάνω δήλωση στην μητρική τους γλώσσα. Στο τέλος ο Μαρίνος Σατσίας ως αρχηγός και απευθυνόμενος εκ μέρους όλων των ποδοσφαιριστών λέει την ίδια φράση στον πληθυντικό (Εμείς θα είμαστε εκεί).

>

Πρόκειται για μια αξιόλογη ενέργεια που σε αντίθεση με το περσινό σλόγκαν (Κρατείστε θέση στο όνειρο) επιχειρεί να αγγίξει τις ευαίσθητες χορδές των αποελιστών και παράλληλα να τους φέρει προ των ευθυνών τους. Όλοι θα θυμούνται το περσινό κάζο που έφερε ο αποκλεισμός από την Μπάτε και πως σε χρόνο ρεκόρ το σλόγκαν κατέληξε να είναι αντικείμενο αυτοσαρκασμού και κοροϊδίας από τους αντιπάλους μας.

Ας ελπίσουμε ότι η κίνηση αυτή θα βοηθήσει στο να αυξηθεί η κινητοποίηση ανάμεσα στον κόσμο, η οποία μέχρι στιγμής είναι μέτρια. Όπως φαίνεται και από τις καθημερινές σχεδόν επιστολές που λαμβάνουμε και δημοσιεύουμε στη στήλη Εσύ το είπες, υπάρχουν ενδιαφέρουσες απόψεις οι οποίες πρέπει να απασχολήσουν τους διοικούντες.

Δείτε το σχετικό φιλμάκι για την προώθηση των εισιτηρίων διαρκείας

Έγινε το αναμενόμενο με Ζε Κάρλος
Όπως γράψαμε από προχτές η διοίκηση θεωρεί ανεπιθύμητο τον Βραζιλιάνο κάτι που επιβεβαιώθηκε και με τη χτεσινή επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας με την οποία ενημερώνει ότι έχει προβεί σε τερματισμό του συμβολαίου εργοδότησης του Ζε Κάρλος, με υπαιτιότητα του ποδοσφαιριστή και ότι θα προσφύγει σε όλα τα αρμόδια δικαστικά όργανα της FIFA για διεκδίκηση αποζημιώσεων και επιβολή κυρώσεων στον ποδοσφαιριστή. Παρόλο που θεωρείται άγνωστο πότε θα εκδικαστεί η υπόθεση το γεγονός ότι θα εκκρεμεί η τελική απόφαση της παγκόσμιας ομοσπονδίας ίσως λειτουργήσει αποτρεπτικά για όποια ομάδα επιθυμήσει να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή υποστηρίζει ότι η καθυστέρηση στην κάθοδο του στην Κύπρο βαραίνει την ομάδα μας και παράλληλα αξιώνει την καταβολή αποζημίωσης για τη διακοπή του συμβολαίου.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!