Εδώ να μείνεις

Η μεγαλύτερη και πιο σημαντική εκκρεμότητα στο θέμα των συμβολαίων που λήγουν σε λίγες μέρες είναι αυτή του Νούνο Μοράις. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια διοίκηση και τεχνική ηγεσία έκριναν πως δεν πρέπει να περιμένουν τη λήξη του πρωταθλήματος για να ξεκαθαρίσει το θέμα παραμονής ή όχι του πολυτιμότερου μας ποδοσφαιριστή. Όπως σας ενημερώσαμε από τις 19 Απριλίου η διοίκηση αντιλαμβανόμενη τα δεδομένα έκανε μια ασυνήθιστη για τα δεδομένη της υπέρβαση προσφέροντας στον Πορτογάλο μέσο δελεαστικό τριετές συμβόλαιο. Η διοίκηση γνώριζε ότι η προσφορά της δεν είναι καλύτερη από αύτη άλλων ομάδων και πιο συγκεκριμένα της Βελγικής Στάνταρ Λιέγης αλλά αισιοδοξεί ότι ο Νούνο θα προσμετρήσει και άλλα πράγματα προτού πάρει την τελική του απόφαση.

Απόφαση που αναμένεται να παρθεί εντός των επόμενων ημερών αφού ο αντιπρόσωπος του παίκτη βρίσκεται ήδη στην Κύπρο για να υπάρξει ένας κύκλος επαφών. Επαφών που στην ιδανική περίπτωση θα στεφθούν με επιτυχία νοουμένου ότι ο Μοράις και η οικογένεια του συνυπολογίσουν τα άλλα οφέλη που προσφέρει ο ΑΠΟΕΛ.

Τα αγωνιστικά και οικονομικά δεδομένα του ΑΠΟΕΛ αλλά  και  η ποιότητα ζωής στην Κύπρο είναι οι παράμετροι πάνω στις οποίες η διοίκηση ελπίζει ότι μπορεί να καλυφτεί η μικρή ομολογουμένως οικονομική διαφορά που χωρίζει την πρόταση της ομάδας μας από αυτήν της άλλης ομάδας.

Για εμάς λοιπόν δεν υπάρχει δίλημμα και με το ίδιο σκεπτικό ευχόμαστε να λειτουργήσει ο Νούνο Μοράις!

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!