Εθνικός Vs ΑΠΟΕΛ 0-3 Βαθμολογίες Παικτών

Οι βαθμολογίες των παικτών μας στο παιχνίδι με τον Εθνικό. Πάρντο 8.5Εκνευριστικά άνετος στις κινήσεις του έστω και αν ο σημερινός αγώνας δεν ήταν αυτός που θα τον ανάγκαζε να φτάσει στα όρια του. Έδειξε όμως τα στοιχεία που είδαμε για 40 λεπτά και στο Πόρτο. Είχε επίσης και μια εντυπωσιακή απόκρουση στο 50 και ενώ το σκορ ήταν 0-1 όταν απογειώθηκε για να διατηρήσει το μηδέν παθητικό.

Σολωμού 8Έδειξε πολύ καλά στοιχεία και ίσως για πρώτη φορά φέτος έστειλε το μήνυμα ότι ο Πουρσαϊτίδης μπορεί να παίρνει ανάσες συχνότερα. Αμύνθηκε σωστά ενώ ως επιθετικογενής παίκτης που είναι είχε ενεργή και ουσιαστική συμμετοχή ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Παρακαταθήκη για το μέλλον η εμφάνιση του.

Μποαβεντούρα 7Κρίθηκε σκόπιμο να ξεκινήσει τον αγώνα ως βασικό. Έκανε όλα όσα ανέμενε από αυτόν ο Γιοβάνοβιτς και όταν καθαρίσαμε το παιχνίδι έγινε αλλαγή. Απλά πράγματα.

Γιάχιτς 6.5Βασικός για πρώτη φορά ως κεντρικός αμυντικός δίπλα από τον Ζόρζε. Χρειάστηκε λίγο χρόνο για να προσαρμοστεί αφού ο ογκώδης Κουριε του προκαλούσε προβλήματα. Στην πορεία βρήκε τα πατήματα του και δεν αντιμετώπισε προβλήματα.

Ζόρζε 7Σημαντική η επάνοδος του σε έναν αγώνα που δεν χρειάστηκε να φορτσάρει ιδιαίτερα αφού ο Εθνικός δεν ήταν απαιτητικός.

Μοράις 7.5Αποτελεί είδηση ότι έγινε αλλαγή στο 80 για να πάρει ανάσες μετά από μήνες. Έκανε όπως πάντα το καθήκον του αφού έκλεισε τους διαδρόμους προς την εστία μας, ενώ βοήθησε και στο κουβάλημα της μπάλας.

Πίντο 8Το έτερον ήμισυ του Μοράις έκανε το καθήκον του αφού με το μυαλωμένο παιχνίδι του έδωσε τη δυνατότητα να κρατήσουμε την μπάλα και με υπομονή να επιδιώξουμε το γκολ. Άριστος στα αμυντικά του καθήκοντα αφού αναχαίτιζε τα πάντα.

Μπελαϊτ 8Θετικό το ντεμπούτο του Τυνήσιου αφού αν και του λείπουν παιχνίδια είχε έντονη παρουσία. Ζήτησε και πήρε μπάλα, μοίρασε παιχνίδι με τρόπο που βοήθησε να «ανοίξει» η αντίπαλη άμυνα και είχε συμμετοχή στο πρώτο τέρμα επιβεβαιώνοντας ότι έχει και πολύ καλό σουτ. Ο χρόνος θα λειτουργεί υπέρ του από τώρα και στο εξής.

Χαραλαμπίδης 8Πήρε πρωτοβουλίες και ήταν ο παίκτης που άνοιξε το δρόμο για τη νίκη. Κινήθηκε και στα δύο άκρα κατά διαστήματα στην προσπάθεια να διασπάσουμε την άμυνα των γηπεδούχων. Σημαντική μονάδα από τον οποίο εξαρτώνται πολλά.

Μαντούκα 7.5Μέτριο πρώτο ημίχρονο αλλά ανεβασμένος στην επανάληψη διάστημα στο οποίο κράτησε μπάλα και βοήθησε να έρθει η εύκολη στην πορεία επικράτηση.

Τρισκόφσκι 8.5Δεν έγινε εφικτό να τροφοδοτηθεί σχεδόν καθόλου έτσι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα δεν ήταν αισθητή η παρουσία του. Φρόντισε όμως σε δυο φάσεις να τον νιώσουν και με το παραπάνω. Πέτυχε το δεύτερο γκολ και ήταν αυτός που ανάγκασε τον Σίμοφ να στείλει την μπάλα στα δίκτυα. Τι άλλο να ζητήσει κάποιος;

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!