Εκτροχιασμός στο μπάσκετ

Η 3η συνεχόμενη ήττα στο μπάσκετ επιβεβαιώνει ότι η ομάδα δεν μπορεί να ακολουθήσει τους πρωτοπόρους στη βαθμολογία και μοιραία ο στόχος για κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν μπορεί να θεωρείται ρεαλιστικός με τα μέχρι στιγμής δεδομένα. Η ομάδα μας πήγε στη Λέμεσo για να αντιμετωπίσει την Αελ με στόχο να κάνει μια νέα αρχή πάλεψε αλλά στο τέλος δεν τα κατάφερε αφού τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο υστερήσαμε. Οι αλλαγές στο ρόστερ που έγινε προ εβδομάδων δεν φαίνεται να έχουν βοηθήσει ιδιαίτερα την ομάδα που μέχρι στιγμής μετρά 7 νίκες και 6 ήττες στο πρωτάθλημα ενώ βρίσκεται και εκτός κυπέλλου. 

Με αυτά τα δεδομένα διοίκηση και τεχνική ηγεσία καλούνται να βρουν τις λύσεις έτσι ώστε να κλείσει η χρονιά με όσο το δυνατό καλύτερο τρόπο.

Εξαγγελία για διορθωτικά μέτρα

Ο πρόεδρος του σωματείου με δήλωση του που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα προανήγγειλε διορθωτικές κινήσεις που λογικά θα αφορούν αποδέσμευση παικτών. Αναλυτικά η δήλωση Ποταμίτη:

«Δεν μένουμε με σταυρωμένα χέρια! Κάναμε και θα κάνουμε διορθωτικές κινήσεις στα πλαίσια των περιορισμένων όμως οικονομικών μας δυνατοτήτων. Οι στόχοι της καλαθοσφαιρικής ομάδας των ανδρών δεν αλλάζουν και θα εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο ούτως ώστε το αγωνιστικό επίπεδο να είναι αντάξιο του ονόματος του ΑΠΟΕΛ. Παράλληλα όσοι είναι ειδικοί και ασχολούνται με μπάσκετ με ενημερώνουν ότι κάτι συμβαίνει και με την διαιτησία γι’ αυτό θα δούμε το θέμα άμεσα αφού φαίνεται ότι και στην καλαθόσφαιρα κάποιοι ξέχασαν το μέγεθος του ΑΠΟΕΛ».

Τα δεκάλεπτα: 11-17, 34-31, 51-48, 67-64

ΑΠΟΕΛ: Πόρτερ 9, Μοκόνγκο 2, Νεοφύτου 4, Τσαν 6, Κρέμεν 6, Στίγκερς 7, Μόρισον 11, Γουέλς 17, Λέιζερ 2

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!