Εκτός έδρας μαγκώνουμε

Η ισοπαλία με την Αεκ ήταν η αφορμή για να μπούμε στη διαδικασία να συγκρίνουμε τον απολογισμό των εντός έδρας αγώνων της ομάδας μας σε σχέση με τους αντίστοιχους εκτός. Αν ισχύει ότι τα πρωταθλήματα κερδίζονται από τις εκτός έδρας νίκες τότε η ομάδα μας βρίσκεται σε μειονεκτική θέση έναντι όλων των ανταγωνιστών της! Ο μέχρι στιγμής απολογισμός του ΑΠΟΕΛ στους εκτός έδρας αγώνες είναι απογοητευτικός αφού μετρά 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες. Πρόκειται για μια από τη φτωχή βαθμολογική συγκομιδή της τελευταίας 20ετίας για την ομάδα μας η οποία δεν πρέπει να συνεχιστεί προκειμένου να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.

Εκτός έδρας οι 11 κερδισμένοι βαθμοί κατατάσσουν την ομάδα μας μόλις στην 7η θέση της βαθμολογίας, γεγονός που αποτυπώνει και με αυτόν τον τρόπο το μέγεθος του προβλήματος.

Αντιθέτως στους εντός έδρας αγώνες πάλι πολύ καλά αφού μέχρι στιγμής το ΓΣΠ είναι πραγματική έδρα. Οι 20 εντός έδρας κερδισμένοι βαθμοί κατατάσσουν τον ΑΠΟΕΛ στη 2η θέση της βαθμολογίας έχοντας δυο λιγότερους βαθμούς από την Αελ. Φυσικά και εδώ υπάρχουν οι αστάθμητοι παράγοντες αφού αν αρχίσουν να έρχονται μαζεμένα τα κεκλεισμένων των θυρών πιθανών να έχουμε πρόβλημα.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι μέχρι στιγμής ο φετινός ΑΠΟΕΛ δεν έχει καταφέρει να δείξει τα στοιχεία που απαιτούνται για να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει εκτός έδρας. Αυτό δεν συμβαίνει μόνο στα ντέρμπι αφού όπως φάνηκε στους αγώνες με τη Δόξα και την Αεκ έχουμε θέμα και με τις μικρομεσαίες ομάδες.

Οι εκτός έδρας αγώνες:

Αελ Vs ΑΠΟΕΛ 2-1 Σαλαμίνα Vs ΑΠΟΕΛ 0-1 Ερμής Vs ΑΠΟΕΛ 2-0 Απόλλων Vs ΑΠΟΕΛ 2-0 Δόξα Vs ΑΠΟΕΛ 1-1 Εθνικός Vs ΑΠΟΕΛ  0-2 Ενπ Vs ΑΠΟΕΛ 0-3 Αεκ Vs ΑΠΟΕΛ 1-1

Απολογισμός: 3 νίκες, 2 ισοπαλίες, 3 ήττεςΒαθμοί: 11

Οι εντός έδρας αγώνες:

ΑΠΟΕΛ Vs Ένπ  3-0 ΑΠΟΕΛ Vs Άεκ  1-1ΑΠΟΕΛ Vs Άρης  1-0ΑΠΟΕΛ Vs Ανόρθωση  1-0ΑΠΟΕΛ Vs Αλκή  3-0ΑΠΟΕΛ Vs Άεκ Κουκλιών 5-0ΑΠΟΕΛ Vs Ομόνοια  2-0ΑΠΟΕΛ Vs Αέλ 2-2

Απολογισμός: 6 νίκες, 2 ισοπαλίεςΒαθμοί: 20

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!