Εκτός αναπνευστήρα η LTV

Γίνεται ξεκάθαρο με τα όσα συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες ότι δεν υπάρχει κοινό σημείο επαφής ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και το συνδρομητικό κανάλι το οποίο βαδίζει ολοταχώς προς κλείσιμο. Οι αιτήσεις διάλυσης της εταιρείας διαδέχονται η μια την άλλη αφού μετά από αυτή της ομάδας μας ακολούθησε την ίδια οδό και ο Ερμής. Τα οικονομικά δεδομένα για το συνδρομητικό κανάλι και μεγαλομέτοχο της εταιρείας ΑΠΟΕΛ είναι τραγικά γεγονός που αντανακλάται και στην αδυναμία να αποπληρώσει τις συμβατικές του υποχρεώσεις. Οι κινήσεις που γίνονται πλέον από πλευράς ΑΠΟΕΛ αποσκοπούν στην άμεση ακύρωση του υφιστάμενου τηλεοπτικού συμβολαίου με υπαιτιότητα της LTV, έτσι ώστε να μπορέσει να προχωρήσει άμεσα σε συμφωνία για τη νέα χρονιά με τη Cytavision ή την Primetel.

Η αίτηση διάλυσης που κατατέθηκε στο επαρχιακό δικαστήριο αφορά την μη καταβολή καθυστερημένων οφειλών της τάξης των €373.970  για τηλεοπτικά δικαιώματα περσινών τοπικών αγώνων, όπως και ευρωπαϊκών αγώνων του ΑΠΟΕΛ για την περσινή περίοδο.

Η προ διμήνου καταβολή του ποσού των 700 χιλιάδων ευρώ δεν είναι ικανή να ανατρέψει την κατάσταση αφού οι οφειλές της LTV προς τον ΑΠΟΕΛ είναι τεράστιες με κάποιες από αυτές να χρονολογούνται.

Το γεγονός του ότι το συνδρομητικό κανάλι είναι εκ των μεγαλομετόχων του ΑΠΟΕΛ έχει τη δική του σημασία στο αν και σε ποιον θα καταλήξουν οι μετοχές αυτές σε περίπτωσης πτώχευσης ή διάλυσης της LTV.

Τέλος γίνεται ξεκάθαρο όσο περνούν οι μήνες ότι τα προβλήματα της LTV παρέμειναν για χρόνια κάτω από το χαλί με την εταιρεία ΑΠΟΕΛ να μην λαμβάνει τα οφειλόμενα της ή και με το να πουλά τα τηλεοπτικά της σε τιμή ευκαιρίας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!