Εκτός και οι τρεις

Το ΑΠΟΕΛ είναι μαθημένο στα δύσκολα και αυτό καλείται να κάνει και αυτή τη φορά κόντρα στον Ολυμπιακό. Και αυτό γιατί οι τρεις ποδοσφαιριστές για τους οποίους υπήρχαν ερωτηματικά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας δεν θα μπορέσουν να βοηθήσουν. Αρχικά επιβεβαιώθηκε ότι ο Σεγκιρί δεν μπορεί να υπολογίζεται και στην προπόνηση του Σαββάτου φάνηκε πως η συμμετοχή των Ζε Κάρλος και Δασκαλάκης είναι ανέφικτη. Και οι δυο νιώθουν καλύτερα αλλά το γεγονός ότι έχουν χάσει αρκετές προπονήσεις αλλά και ο κίνδυνος υποτροπής σε περίπτωση που αγωνιστούν αποτρέπει τον προπονητή μας από το να τους χρησιμοποιήσει.

Η εξέλιξη αυτή αναγκάζει τον Γιοβάνοβιτς θα διαφοροποιήσει σε σημαντικό βαθμό το πλάνο του κάτι που έγινε αρκετές φορές από την ημέρα που ήρθε στο ΑΠΟΕΛ. Πρόβλημα δημιουργείται κυρίως στην αμυντική γραμμή αφού η απουσία των Σεγκιρί, Δασκαλάκη και Καψή αφήνει την ομάδα χωρίς τους καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς της. Μοραίς, Φλορέα και Μπρόερς είναι οι τρεις υποψήφιοι για τις δυο θέσεις στο κέντρο της άμυνας με τους πρώτους δυο να συγκεντρώνουν περισσότερες πιθανότητες, αν λάβουμε υπόψη την απόδοση του Ολλανδού στο Τσίρειο.

Πως και με ποιον θα μπορέσει το ΑΠΟΕΛ να δει δίκτυα είναι το άλλο ζητούμενο με τον μόνιμο σκόρερ στους τελευταίους αγώνες να είναι εκτός μάχης. Ο Ζε Κάρλος θα είναι απών έτσι το βάρος θα πέσει στον Μαχλά και τους μεσοεπιθετικούς. Ο Έλληνας επιθετικός σκόραρε για τελευταία φορά στα μέσα Νοεμβρίου εναντίον της Σαλαμίνας και η αφλογιστία του κάπου πρέπει να σταματήσει για να μη στοιχίσει βαθμούς στην ομάδα μας. Το ενδεχόμενο να δούμε τον Τσόροβιτς στο αρχικό σχήμα είναι πιθανό αφού έχει δείξει ότι μπορεί να δημιουργήσει καταστάσεις στην αντίπαλη περιοχή. Μια άλλη επιλογή είναι να δούμε ενισχυμένο κέντρο με τους Χαραλαμπίδη, Μακρίδη και Φερναντές στο αρχικό σχήμα.

Όποιοι και αν αγωνιστούν μπορούν και πρέπει να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό έτσι ώστε η ομάδα να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα. Το ότι δεν θα υπάρξει τηλεοπτική κάλυψη είναι ένας επιπλέον λόγος για να παει ο κόσμος μας στο γήπεδο και να στηρίξει με το δικό του τρόπο τις προσπάθειες των παικτών.

Εννοείται ότι συνθήματα και πανό που μπορεί να αποδειχτούν καταστροφικά απαγορεύονται.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!