Εκτός πλάνου και ο Πίντο

Αρνητικά είναι τα δεδομένα μέχρι και αυτή τη στιγμή όσον αφορά την πιθανότητα συμμετοχής του Χέλιο Πίντο στον αγώνα του Σαββάτου. Ο Πορτογάλος δεν μπορεί να ανεβάσει ρυθμούς στον απαιτούμενο βαθμό και η τεχνική ηγεσία έκρινε ότι δεν πρέπει να πάρουν οποιοδήποτε ρίσκο ή να πιεστεί ο παίκτης. Η διακοπή του πρωταθλήματος δεν είχε όπως προκύπτει τα ευεργετικά αποτελέσματα που αναμέναμε για τους Μαρσίνιο και Πίντο και η ομάδα καλείται να πάρει τη νίκη χωρίς τη βοήθεια των δυο παικτών. Το ζητούμενο πλέον είναι αν μετά από τη αποχή τους και ιδιαίτερα αυτή του Μαρσίνιο θα είναι ρεαλιστικό να υπολογίζουμε επιστροφή του με την Ανόρθωση.

Παρά τα όποια αγωνιστικά προβλήματα ο αγώνας θα κριθεί από την απόδοση του ΑΠΟΕΛ και είναι για αυτό που πρέπει να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται. Οι δυσκολίες αλλά και η όχι και τόσο καλή παράδοση που έχουμε στο συγκεκριμένο γήπεδο είναι δεδομένα που πρέπει να μας πεισμώσουν και όχι να μας αγχώσουν. Σοβαρότητα, αποτελεσματικότητα και αγωνιστικό πάθος είναι τα στοιχεία που θα μας φέρουν πιο κοντά στη νίκη. Το ΑΠΟΕΛ από κάθε άποψη είναι ανώτερο του αντιπάλου του αλλά θα πρέπει να το αποδείξει μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Αν και βρισκόμαστε μόλις στην αρχή τυχόν νίκη μέσα στο Παραλίμνι θα μας στείλει με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις σε μια σειρά ακόμα πιο δύσκολων αγώνων, οπότε τα οφέλη είναι πολλαπλά. Ο κόσμος πιστεύει και θέλει τη νίκη. Μπορεί το sold out να θεωρηθεί φυσιολογικό για κάποιους αλλά θα είναι η πρώτη φορά που θα έχουμε τόσο πολύ κόσμο στο Παραλίμνι.

Λίγο πριν τις 6500
O κόσμος έκανε εδώ και καιρό το καθήκον του όσον αφορά και τα εισιτήρια διαρκείας τα οποία αποτελούν και μια από τις μεγαλύτερές πηγές εσόδων για την ομάδα μας. Ο στόχος των 6500 όπως έχει τεθεί εδώ και μερικές εβδομάδες θα ξεπεραστεί και το ζητούμενο πλέον είναι να στοχεύσουμε ακόμα πιο ψηλά του χρόνο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!