Εκτός πλάνων και ο Ζουέλα

Ήταν που ήταν προβληματισμένος για την έλλειψη κεντρικών αμυντικών ο Γιοβάνοβιτς, τώρα έχει ακόμα ένα λόγο να αγχώνεται. Και αυτό γιατί στο χτεσινό αγώνα είδε τον Ζουέλα να αποχωρεί λίγο πριν το ημίχρονο με έντονους πόνους και να οδηγείται απευθείας στο ιατρείο. Ο δεύτερος φετινός τραυματισμός του Αγκολέζου ήρθε σε μια στιγμή που λείπει ο Καρυπίδης ενώ πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Μπόρδα, γεγονός που στερεί από την ομάδα τις πλείστες επιλογές. Οι αρχικές εκτιμήσεις για τον Ζουέλα αναφέρονται σε θλάση η μορφή της οποία θα διαφανεί από τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί. Θεωρείται σίγουρο ότι θα χάσει τον αγώνα με τη Δόξα οπότε το συντομότερο που μπορεί να δούμε τον Αγκολέζο είναι στον πρώτο αγώνα του 2013.

Οι μαζεμένοι τραυματισμοί αλλά και η δυσκολία του Ζουέλα να προσφέρει τα αναμενόμενα ίσως διαφοροποιήσουν τα δεδομένα όπως καθορίστηκαν στην τελευταία δημοσιογραφική του Γιοβάνοβιτς. Τότε ο προπονητής μας κατέθεσε έναν προβληματισμό και για το ότι δεν θα έχει στη διάθεση του συγκεκριμένους παίκτες τον Ιανουάριο αλλά δεν τον απασχολεί το ενδεχόμενο μεταγραφής.

Στο εξωτερικό ο Κλουκόφσκι

Σχετική με το όλο θέμα είναι και η κατάσταση του Κλουκόφσκι ο οποίος αναχώρησε εσπευσμένα για το εξωτερικό προκειμένου να πάρει και μια δεύτερη διάγνωση για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Ο Καναδός αποκτήθηκε με την προοπτική να δώσει ποιοτικές λύσεις τόσο στο αριστερό άκρο όσο και στο κέντρο της άμυνας κάτι που δεν συμβαίνει μέχρι στιγμής.  

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!