Εκ νέου παράταση

Το κρίσιμο Σάββατο έγινε αναγκαστικά κρίσιμη Κυριακή αφού η αναμονή για την τελική έκβαση της υπόθεσης απόκτησης επιθετικού συνεχίζει να υφίσταται. Το τι άλλαξε είναι ότι έχει γίνει γνωστό το όνομα του παίκτη που βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Γιοβάνοβιτς μαζί με τον Μπονατσόλι. Όπως γράφτηκε στο site του super sportfm πρόκειται για τον Βραζιλιάνο επιθετικό της Κοπεγχάγης Αιλτον Αλμειδα. Η προσπάθεια απόκτησης της θεωρείται δύσκολο αφού ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Δανούς οι οποίοι δεν έχουν ξεκαθαρίσει εάν θα τον παραχωρήσουν. Ο 26χρονος Βραζιλιάνος που ξεχωρίζει για την ταχύτητα του φαίνεται να είναι έτοιμος να αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη αλλά το θέμα προς το παρών κολλά.

Επειδή ο χρόνος λειτουργεί εναντίον μας η σημερινή μέρα θεωρείται κρίσιμη αφού το ΑΠΟΕΛ δεν φαίνεται διαθετημένο να περιμένει πολύ. Αν αναλογιστούμε ότι υπάρχει και η περίπτωση του Μπονατσόλι ανοικτή, τότε το ενδεχόμενο να στραφούμε στον Ιταλό όχι μόνο δεν μπορεί να αποκλειστεί αλλά δείχνει να είναι πολύ πιθανό.

Το σίγουρο είναι ότι το μπαλάκι είναι εδώ και μέρες στην πλευρά της διοίκησης αφού ο Γιοβάνοβιτς έδωσε τις εισηγήσεις του και μόνο αν σκαλώσουν όλες θα επαναξιολογηθούν νέοι παίκτες.

Στο βάθος και αμυντικός χαφ
Τελικές αποφάσεις έχουν παρθεί και για την έβδομη μεταγραφή έστω και αν ακόμα δεν έχει πραγματοποιηθεί η έκτη. Ο τραυματισμός του Μοραίς ήταν η αφορμή και όχι η αιτία για να γίνει στροφή προς το κέντρο και αντί δεξιού χαφ, ψάχνουμε πλέον για αμυντικό μέσο. Εξελίξεις δεν αναμένεται να υπάρξουν πριν κλείσει το θέμα επιθετικού οπότε υπομονή και σε αυτή την περίπτωση.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!