Εμείς Τσάμπιονς Λιγκ και εκείνοι φιλικά

Η γελοία εικόνα που αντικρίσαμε στο Σαλαμίνα-Ομόνοια ήρθε να επιβεβαιώσει τους ανέντιμους τρόπους που χρησιμοποιεί η ομάδα του Λάρκου για να μπορέσει να πάρει το πρωτάθλημα.Προσέξετε σενάριο και σκευωρία που παίχτηκε. Όσα σουτ έκαναν οι ομονοιάτες πήγαν στα δίχτυα και μαζί με το πεναλτάκι του Τράττου έκαναν τα γκολ τους τέσσερα. Στημένα ήταν και τα συνθήματα που ακολούθησαν για να έχουν οι πράσινοι επικοινωνιολόγοι στήριγμα να δικαιολογήσουν το θεατράκι που παίχτηκε στο γήπεδο. Στημένες ήταν και οι δηλώσεις του προέδρου της Σαλαμίνας, στημένα και τα επεισόδια. Μέρες πριν τον αγώνα-θέατρο επέμβηαν οι γνωστοί κομματικοί και επεσήμαναν στη Σαλαμίνα ότι πρέπει να χάσει με κάθε τρόπο.

Το ίδιο θέατρο έγινε και στους αγώνες κυπέλλου των δύο ομάδων. Θέατρο και οι δύο αγώνες με την Αλκή, θέατρο και ο αγώνας με τον Απόλλωνα στη Λεμεσό, θέατρο και με τον Ερμή και με τον Άρη στο ΓΣΠ όταν η ομάδα της Λεμεσού προφύλαξε τη μισή ομάδα για να μην πάει διαβάθμιση.

Το κλάμα ότι δεν έχουν λεφτά αφοπρά μόνο τις πληρωμές των ποδοσφαιριστών τους υπό την ανοχή των κριτηρίων της ΚΟΠ με πρώτο και καλύτερο τον υπεύθυνο ομονοιάτη Νικ Νικολάου.

Στην πριμοδότηση αντίπαλων για να κάνουν θέατρα στα γήπεδα, τα λεφτά υπάρχουν στην ομόνοια και τα δίνει χωρίς περιορισμό. Ρωτάτε  τι έγινε στο Δερύνεια-ΑΕΛ, όταν νόμισαν οι λεμεσιανοί πως θα περνούσαν εύκολα γιατί είχαν κάνει τις δικές τους κινήσεις. Τους πρόλαβαν όμως τα λεφτά των άλλων και έτρεχαν να σκοράρουν.

Μοναδικός στόχος της Ομόνοιας είναι να βρουν χρήματα μέσω του Τσάμπιονς Λιγκ. Κάνουν τα πάντα για να πάρουν το πρωτάθλημα χωρίς να έχουν ομάδα και το ξέρουν. Καταφεύγουν στη μέθοδο των φιλικών, αρχίζουν κλάμα για τις αποφάσεις της ΚΟΠ που είναι οι πιο ευνοικές για τους ίδιους, μουρμουρούν για τη διαιτησία που τους ευνοεί εδώ και καιρό με αποκορύφωμα τα 7 πέναλτι κιαι τις άλλες αποφάσεις που τους βολεύουν και περιμένπουν ότι θα τα καταφέρουν.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!