Εμμένουν σε παραίτηση

Στα άκρα φαίνεται να οδηγούνται οι σχέσεις οργανωμένων οπαδών και Κυριάκου Ζιβανάρη αφού σε νέα ανακοίνωση τους επιμένουν στην ανάγκη παραίτησης σύσσωμου του διοικητικού συμβουλίου. Το γυαλί ανάμεσα στις δυο πλευρές φαίνεται να έχει ραγίσει και οι κατά καιρούς επιτυχίες της ομάδας αλλά και οι επερχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν φαίνονται ικανές να σταματήσουν την μετωπική σύγκρουση.

Στην ανακοίνωση γίνεται για πρώτη φορά αναφορά στους λόγους που ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ κρίνει ανίκανη τη διοίκηση Ζιβανάρη να συνεχίσει να ηγείται. Οι σημαντικότεροι από αυτούς είναι:

– Η αδυναμία έγκαιρης ολοκλήρωσης του προγραμματισμού,

– η κακή διαχείριση σε περιόδους κρίσεως,

– η αποδυνάμωση της πρωταθλήτριας ομάδας του 2007,

– η φυγή ποιοτικών παικτών χωρίς ουσιαστικό οικονομικό αντίκρισμα

– η αδυναμία της διοίκησης να χειριστεί σωστά το επικοινωνιακό παιχνίδι και οι αλλοπρόσαλλες τοποθετήσεις από μέλη του διοικητικού συμβουλίου

– η αποτυχία συσπείρωσης των στελεχών του συμβουλίου

– η μη αναπλήρωση όσων αποχώρισαν διαφωνούντες

– η έλλειψη οράματος ισάξιου με την ιστορία του ΑΠΟΕΛ μας

>

Ακόμα ένα σημαντικό σημείο της ανακοίνωσης είναι οι σικέ άτυπες γενικές συνέλευσης που γίνονται σε περιόδους κρίσεως αφού σε αυτές οι διαφωνούντες είτε δεν παρεβρίσκονται, είτε δεν εκφράζουν την άποψη τους.

Τέλος οι οργανωμένοι βλέπουν σαν λύση την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με τρόπο που θα αφαιρέσει από τους σημερινούς μεγαλομετόχους την επιρροή που έχουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα:

Μετά από ανοικτή συνεδρία που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο οίκημα του συνδέσμου με παρευρισκόμενους οπαδούς οι οποίοι προέρχονταν από όλα τα φάσματα του κόσμου του ΑΠΟΕΛ και μετά τις δημόσιες τοποθετήσεις του Προέδρου της εταιρείας ΑΠΟΕΛ, ο Σύνδεσμος ανακοινώνει ότι εμμένει στην απόφασή του για παραίτηση του νυν ΔΣ της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ποδόσφαιρο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!