Εμπειρία και ενθουσιασμός

Μέσα από τα διάφορα σενάρια εντεκάδας που αναμένεται να παρατάξει ο Δώνης στην Δανία ‎προκύπτει ο συνδυασμός δύο στοιχείων που πρέπει να λειτουργήσουν υπέρ της ομάδας μας. Αναφερόμαστε στην εμπειρία των μεγάλων και καθοριστικών αγώνων καθώς και στον ενθουσιασμό-πάθος που επιβάλλουν. Ο ΑΠΟΕΛ διαθέτει αυτή την στιγμή στην ομάδα αρκετούς ποδοσφαιριστές που ευτύχησαν να ζήσουν τις κορυφαίες στιγμές στην ιστορία του Σωματείου. Μαντουκα, Μοραις, Χαραλαμπιδης, Χιώτης, Νεκτάριος, Παρντο, Ατορνο και Κακά είχαν την τύχη να βρίσκονται στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας όταν αυτή έκανε την Ευρώπη να υποκλιθεί στις επιτυχίες της. Οι προηγούμενες εμπειρίες αυτού του κορμού των ποδοσφαιριστών που συνεχίζουν να βρίσκονται στον ΑΠΟΕΛ, μπορούν να προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια σε αυτή την κρίσιμη αγωνιστική εβδομάδα που μπαίνουμε.

Από την άλλη πλευρά, υπάρχει ένα άλλο γκρουπ ποδοσφαιριστών που έχουν να προσφέρουν στην ομάδα μας τον ενθουσιασμό του πρωταρη ‎που διψά να αγωνιστεί στους Ομίλους του Champions League. Ντε Βισεντι, Αλωνεύτης, Εφραίμ, Σιερινταν, Βινισιους, Αντωνιαδης και αρκετοί άλλοι βρίσκονται μπροστά στην πιο μεγάλη πρόκληση στην καριέρα τους. Ο ενθουσιασμός σε τέτοιες περιπτώσεις είναι σημαντικός και στόχος είναι να λειτουργήσει ευνοϊκά για να πετύχουμε την πρόκριση. Η διψά της συμμετοχής στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης είναι ένα συστατικό που μπορεί να προσφέρει επιπλέων δυνάμεις στο παιχνίδι μας.

Ανάμεσα στα δύο πιο πάνω γκρουπ προβάλει και αυτό των ποδοσφαιριστών που έχουν στα πόδια τους προηγούμενες εμπειρίες από τον συγκεκριμένο θεσμό, όχι όμως με τα χρώματα του ΑΠΟΕΛ. Αναμφίβολα, η ποιότητα των Τζιμπουρ, Παπαζογλου και Γκόμες ‎αποτελεί ισχυρό οπλο για τον φετινό ΑΠΟΕΛ και σε συνδυασμό με προηγούμενες εμπειρίες τους στους ομίλους του Champions League προσδίδουν επιπλέον δυναμική στην ομάδα μας.

Στόχος είναι όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που κουβαλά ο κάθε ένας από αυτούς που θα αγωνιστούν να μπορέσουν να λειτουργήσουν με τρόπο που θα ενισχύσουν πραγματικά τον ΑΠΟΕΛ να πετύχει την πρόκριση.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!