Εμπιστεύεται την ομάδα αλλά..

Ο Φινκ κληθείς να σχολιάσει κατά πόσο η ομάδα μας θα προχωρήσει και σε 3η μεταγραφική προσθήκη έδειξε μια σαφή πρόθεση να στηρίξει το υφιστάμενο ρόστερ και μπράβο του. Ο προπονητής μας ανάφερε χαρακτηριστικά τα εξής: θέλω να παίξω με αυτή την ομάδα που έχω, εμπιστεύομαι την ομάδα και είμαι χαρούμενος. Αν όλοι είναι χωρίς τραυματισμούς και επιστρέψουν, θα είμαστε μια χαρά. Επίσης αν θέλουμε ακόμα ένα παίκτη, πρέπει να βρούμε καλύτερο από αυτούς που έχουμε και αυτό είναι δύσκολο». Μια δεύτερη ανάγνωση της δήλωσης του μας υποχρεώνει να αναδείξουμε κάποια σημαντικά ζητήματα που προκύπτουν. Η εκτίμηση ότι θα είμαστε μια χαρά αν επιστρέψουν όλοι οι τραυματίες και δεν υπάρξουν άλλοι σοβαροί τραυματισμοί είναι σωστή αλλά πόσες πιθανότητες έχει να συμβεί αυτό;

Πέραν των απρόσμενων τραυματισμών όπως αυτών που είδαμε χτες με τους Κωνσταντίνου και Αντωνιάδη, υπάρχουν σαφέστατες ενδείξεις ότι δεν πρέπει να έχουμε μεγάλες προσδοκίες για τον Αλωνεύτη. Είναι με πόνο ψυχής και συμπάθεια προς τον παίκτη που το αναφέρουμε αλλά πρόκειται για μια πραγματικότητα.

Είναι επίσης άγνωστο αν ο Μαντούκα επανερχόμενος σε 4 εβδομάδες θα μπορέσει να παραμείνει υγιής για να οδηγήσει την ομάδα σε ακόμα μια κατάκτηση πρωταθλήματος.

Το να λέμε ότι λείπουν από τον φετινό ΑΠΟΕΛ τα περσινά γκολ των Αλωνεύτη, Μαντούκα και Ντε Βινσέτι είναι εύκολο αλλά το ζητούμενο είναι από ποιους παίκτες θα προέλθουν τα φετινά.

Είναι για αυτούς τους λόγους και ακόμα παραπάνω που πρέπει να εξαντληθούν τα περιθώρια για πραγματοποίηση ακόμα μιας μεταγραφής. Η αποδέσμευση δυο παικτών είναι σίγουρα μεγάλη και δύσκολη απόφαση ίσως όμως και αναπόφευκτη.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!