Ενδείξεις ότι απέφυγε τα χειρότερα

Ο τραυματισμός και η αποχώρηση του Μαντούκα από το δεύτερο κιόλας λεπτό έκανε πολλούς να αγχωθούν αφού η ομάδα στερήθηκε τη βοήθεια από ένα βασικό γρανάζι. Στο τέλος τα καταφέραμε και η προσοχή πλέον στρέφεται στις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί ο Βραζιλιάνος μέσος και οι οποίες θα δείξουν το μέγεθος του προβλήματος. Οι αρχικές εκτιμήσεις είναι καθησυχαστικές αφού όπως είπε και ο ίδιος ο Μαντούκα αισθάνθηκε το γνωστό «τσίμπημα» όταν επιχείρησε να επιταχύνει αλλά ο πόνος δεν ήταν έντονος, γεγονός που θεωρείται σημαντικό. Αν αυτό επιβεβαιωθεί σημαίνει ότι δεν θα απαιτηθούν οι 30-40 μέρες που συνήθως χρειάζεται για να επανέλθει ένας ποδοσφαιριστής κάτι που σημαίνει ότι Βραζιλιάνος απέφυγε τα χειρότερα.  

Με αυτά τα δεδομένα τίθεται αυτόματα εκτός πλάνων για τον Κυριακάτικο αγώνα αλλά είναι σημαντικό το ότι αμέσως μετά υπάρχει διακοπή λόγω υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων. Πιο ελαφρύς θεωρείται ο τραυματισμός του Τρισκόφσκι ο οποίος στραμπούλιξε τον αστράγαλο του και ολοκλήρωσε με ενοχλήσεις τον αγώνα. Από τη στιγμή που υπάρχουν εναλλακτικές επιλογές ο Σκοπιανός θα είναι επίσης απών την Κυριακή και το ζητούμενο είναι αν καταφέρουμε να μην ενσωματωθεί με την ομάδα της χώρας του.

Η τρίωρη σχεδόν καθυστέρηση θα επηρεάσει το σημερινό πρόγραμμα αφού και αν ακόμα ο Γιοβάνοβιτς αποφασίσει να τους πάρει για προπόνηση με την επιστροφή της ομάδας στην Κύπρο αυτή θα είναι χαλαρωτικού χαρακτήρα.

Όσο παράξενο και αν ακούγεται σε όλους μας που από ψες είμαστε και πάλι εκτός τροχιάς, το κλίμα στα αποδυτήρια της Donbass Arena ήταν καλό αλλά σε καμία περίπτωση δεν υπήρχαν ακραίες αντιδράσεις! Οι παίκτες ήδη σκέφτονται τη συνέχεια γεγονός που διευκολύνει την προσπάθεια του Γιοβάνοβιτς που θέλει νίκη μέσα στο Τσίρειο για πολλούς και διάφορους λόγους.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!