Ενδείξεις ότι θα προλάβουν την Αελ

Από τη Δευτέρα η προσοχή του Γιοβάνοβιτς και όχι μόνο έχει στραφεί στους τραυματίες αλλά και στους διεθνείς ελπίζοντας ότι οι τελευταίοι δεν θα επιστρέψουν με προβλήματα την ερχόμενη εβδομάδα. Η προετοιμασία ενόψει του ντέρμπι κορυφής με την Αελ με αυτά τα δεδομένα είναι κουτσουρεμένη και η έννοια προς το παρών στρέφεται στους Μαντούκα και Ζόρζε. Για τον Πορτογάλο που έφυγε τραυματίας από το Τσίρειο σήμερα θα ξεκαθαρίσει και επίσημα η κατάσταση με όλα να συνηγορούν ότι και αυτός απέφυγε τα χειρότερα. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι το λεγόμενο τσίμπημα που ένιωσε δεν εξελίχτηκε σε θλάση κάτι όμως που θα πρέπει να επιβεβαιώσουν και οι σημερινές ιατρικές εξετάσεις. Αν πάρει το ιατρικό ΟΚ θα αρχίσει άμεσα ατομικό πρόγραμμα μέσω του οποίου καθημερινά θα ανεβάζει ρυθμούς. Αν μέχρι την Κυριακή-Δευτέρα δεν νιώσει ενοχλήσεις σημαίνει ότι από εβδομάδας θα ενσωματωθεί με τους υπόλοιπους..

Ο Μαντούκα είναι λίγες μέρες πιο μπροστά αφού ήδη άρχισε να τρέχει ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα και το πλάνο για τον Βραζιλιάνο λέει ότι ίσως και την Κυριακή θα μπορέσει να μπει σε φουλ ρυθμούς. Με τα σημερινά δεδομένα θεωρείται ότι θα τεθεί στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς.

Όσον αφορά τους διεθνείς δεν θα σταματήσουμε να γράφουμε για τον Πουρσαϊτίδη αφού είναι η έννοια μας. Στο Τσίρειο δεν χρησιμοποιήθηκε υπό το φόβο της κούρασης που μπορεί να συσσωρευτεί και το ενδεχόμενο ενός τραυματισμού του παίκτη. Το ίδιο προνοητικός με τον Γιοβάνοβιτς θα πρέπει να είναι και Νιόπλιας. Αν υπάρχουν ενδείξεις ότι δεν είναι γιατί έχει την πίεση να εξασφαλίσει μια ανούσια ισοπαλία τότε οι εργοδότες τους θα πρέπει να του υποδείξουν κάποια πράγματα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!