«Ενδιαφέρον» με το ζόρι

Πήραν φόρα τις τελευταίες μέρες τα διάφορα sites αλλά και τα μέσα ενημέρωσης γενικότερα και βομβαρδίζουν το ρεπορτάζ του ΑΠΟΕΛ με υποτιθέμενους μεταγραφικούς στόχους του Γιοβάνοβιτς. Μέσα στα πλαίσια αυτά παρελαύνει σήμερα το όνομα του Κώστα Μήτρογλου επιθετικού του Ολυμπιακού τον οποίο ο πρωταθλητής Ελλάδος προσπαθεί απεγνωσμένα να στείλει υπό μορφή δανεισμού σε άλλη ομάδα. Η αλήθεια είναι πως τα κυπριακά sites δεν ανακάλυψαν το ενδιαφέρον από μόνα τους αφού επικαλούνται εφημερίδα που εξυπηρετεί τα συμφέροντα της συγκεκριμένης ΠΑΕ. Η ουσία πάντως είναι ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής δεν έχει καν προταθεί στην ομάδα μας γεγονός που δημιουργεί εύλογα ερωτήματα. Τα δημοσιεύματα για δήθεν ενδιαφέρον προσδοκώντας στη δημιουργία κινητοποίησης από σειρά ομάδων αποτελούν πλέον σύνηθες πρακτική και είναι για αυτό που όλοι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Περισσότερο από όλους ο κόσμος μας που εκτίθεται καθημερινά σε δεκάδες δημοσιεύματα και ειδήσεις που αναπόφευκτα προκαλούν σύγχυση και απορίες.

Το ενδιαφέρον της συγκεκριμένης υπόθεσης που φωτογραφίζει και την έννοια αυτών που φρόντισαν να δημοσιευτεί αρχικά στην εφημερίδα Πρωταθλητής και στη συνέχεια να αναδημοσιευτεί είναι ότι γνωρίζουν την οικονομική κατάσταση του ΑΠΟΕΛ την οποία χαρακτηρίζουν άριστη. Επί της ουσίας και όπως έχουν τονίσει πολλές φορές οι υπεύθυνοι το ενδιαφέρον ιεραρχικά και χρονικά επικεντρώνεται στην απόκτηση ποδοσφαιριστών που θα δώσουν λύσεις στην μεσοαμυντική γραμμή. Ο Μήτρογλου που φημίζεται περισσότερo για τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα πέραν του ότι δεν απασχόλησε τους Γιοβάνοβιτς και Κυριακίδη δεν μπορεί να θεωρηθεί αντικαταστάτης του Τρισκόφκσι σε περίπτωση που τελικά παραχωρηθεί ο Σκοπιανός.

Πλάνο για απόκτηση επιθετικού υπάρχει λόγω της αποχώρησης των Μιροσάβλιεβιτς και Σικορά αλλά δεν είναι κάτι που θα γίνει άμεσα. Χρονικά η όποια κίνηση τοποθετείται στα μέσα Ιουλίου και αναλόγως της μέχρι τότε πορείας μας στην Ευρώπη αλλά και των κενών που τυχόν παρατηρηθούν.

Υπομονή λοιπόν και αυτοσυγκράτηση από όλους.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!