Ενδιαφέρουν και αυτά

Μετά από μια χρονιά που στέφθηκε με επιτυχία και τον ΑΠΟΕΛ να ανακηρύσσεται πρωταθλητής πιο νωρίς από ποτέ, κάποια στατιστικά στοιχεία αποτυπώνουν την ανωτερότητα της ομάδας. Δείχνουν παράλληλα με παραστατικό τρόπο τα δυνατά μας σημεία αλλά και το πόσο στηριζόμαστε σε κάποιους ποδοσφαιριστές από τους οποίους αναμένουμε να κάνουν τη διαφορά.. Έχουν λοιπόν ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα πιο κάτω:

  Πρώτοι από την 7η αγωνιστικήΤο πρώτο σοβαρό και καθοριστικό βήμα έγινε αρκετά νωρίς αφού οι τρεις σερί νίκες από την 5η-7η αγωνιστική επί των ομόνοια, απόλλωνα και αεκ έφερε την ομάδα μας για πρώτη φορά στην κορυφή της βαθμολογίας. Από τότε ο ΑΠΟΕΛ δεν κοίταξε ποτέ πίσω και με την πάροδο του χρόνου έφτασε στο ιστορικό πλέον +15. Είναι χαρακτηριστικό ότι το άσχημο ξεκίνημα μας έφερε στη 9η θέση τη δεύτερη αγωνιστική αλλά ο Γιοβάνοβιτς και οι πoποδοσφαιριστές αντέδρασαν σωστά.

Τρεις αμυντικοί δέκα τέρματαΟι βοήθειες στο σκοράρισμα δεν ήρθαν μόνο από τους μέσους με πρώτο και καλύτερο τον Μαντούκα αλλά και από τους αμυντικούς. Ο Γκριτσάροφ με τις συχνές προωθήσεις του είδε 6 φορές δίκτυα ενώ έδωσε και τρεις ασίστ!. Τρία τέρματα πέτυχε ο Μποαβεντούρα ενώ σκόραρε και ο Ζόρζ. Τα περισσότερα από αυτά τα δέκα ήταν καθοριστικά ενώ όλα προήλθαν από κεφαλιές.

Τα ακούραστα παλικάριαΟ Νούνο Μοράις είναι στην κορυφή της λίστας αυτών με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής αφού μέχρι στιγμής κατέγραψε 2498! Στις επόμενες τρεις αγωνιστικές αναμένεται να αγωνιστεί ελάχιστο αλλά και πάλι δεν μπορεί να το περάσει κάποιος αφού δεύτερος έρχεται ο Χιώτης με 2250. Ο βιονικός Πουρσαϊτίδης είναι στη 3η θέση με 2237 ενώ σε αυτά τα επίπεδα κυμαίνεται από την ημέρα που ήρθε στον ΑΠΟΕΛ.

Να θυμάστε και αυτά:

– Έχουμε τον καλύτερο συντελεστή τερμάτων με +40. Δεύτερο το παράρτημα με +20- Όταν χάσαμε πέρσι το πρωτάθλημα το παράρτημα πέτυχε 22 νίκες. Φέτος ο ΑΠΟΕΛ μετρά μέχρι στιγμής 23.- Πέρσι ο πρώτος σκόρερ μας ήταν ο Μίρο με 11 τέρματα, πρόπερσι ο Ζεβλάκοφ με 11 και φέτος ο Τρισκόφσκι που μέχρι στιγμής βρίσκεται επίσης στα 11.- Μόνο ο Μαντούκα σκόραρε από το σημείο του πέναλτι έχοντας 5 εύστοχες εκτελέσεις.  

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!