Ενημέρωση για τις επίσημες εκδρομές

Aνακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της ποδοσφαιρικής εταιρείας του ΑΠΟΕΛ σε σχέση με τα τρία ταξίδια που θα πραγματοποιήσει η ομάδα στο πλαίσιο των ομίλων του Europa League σε Πράγα, Αθήνα-Τρίπολη και Γκέλσενγκίρχεν.

Αναλυτικά:

Σε σχέση με τα τρία ταξίδια που θα πραγματοποιήσει η ομάδα μας στο πλαίσιο των ομίλων τουEuropaLeague σε Πράγα, Αθήνα-Τρίπολη και Γκέλσενγκίρχεν, επιθυμούμε να ενημερώσουμε ότι το επίσημο ταξιδιωτικό γραφείο Travelnet (www.taxidaki.co / 22898900), θα ανακοινώσει τα ταξιδιωτικά πακέτα μέσα στην επόμενη βδομάδα.

Επισημαίνουμε ότι σε ότι αφορά στην εξασφάλιση εισιτηρίου για τους εκτός έδρας αγώνες της ομάδας μας, προτεραιότητα έχουν όλοι όσοι προηγούνται στην βαθμολογία αξιολόγησης τουAPOELFCLOYALTYSCHEME ή/και έχουν διευθετήσει να ταξιδέψουν μέσα από τις επίσημες εκδρομές που διοργανώνει το ταξιδιωτικό γραφείο Travelnet και ταυτόχρονα ανάλογα με τον αριθμό των διαθέσιμων εισιτηρίων προηγούνται στο σύστημα βαθμολογικής αξιολόγησηςAPOELFCLOYALTYSCHEME.

Πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι ειδικά για τις δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις με την SpartaPrague και τον Αστέρα Τρίπολης, όπου η χωρητικότητα των γηπέδων είναι μικρή, με βάση το 5% που προνοεί ο κανονισμός της UEFA για την διάθεση εισιτηρίων στην φιλοξενούμενη ομάδα, δικαιούμαστε τον εξής αριθμό εισιτηρίων σε σχέση με τον επίσημο αριθμό χωρητικότητας.

StadionLetná (Πράγα): 18,944 5%=947 εισιτήρια
Στάδιο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»(Τρίπολη):7,493 5%= 375 εισιτήρια*
VeltinsArena: 54,740 5%=2737 εισιτήρια

*Σημειώνουμε ότι μετά από προσπάθειες από πλευράς ΑΠΟΕΛ έχει εξασφαλιστεί μετά από συμφωνία με την διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης επιπλέον αριθμός εισιτηρίων. Έτσι ο συνολικός αριθμός εισιτηρίων που θα έχει στην διάθεση της η ομάδα μας για τον αγώνα Αστέρας-ΑΠΟΕΛ στις 05/11 θα είναι 1500 εισιτήρια.

Η διάθεση με βάση την προτεραιότητα θα γίνει αφού αφαιρεθεί ο αριθμός εισιτηρίων που χρειάζεται για τις άμεσες ανάγκες η ομάδα (ποδοσφαιρικό τμήμα, συνεργάτες/χορηγοί).

Για αυτό τον λόγο θέλουμε να τονίσουμε επαναλαμβάνοντας ότι για την εξασφάλιση εισιτηρίου ειδικά για τους δύο συγκεκριμένους εκτός έδρας αγώνες με Σπάρτα Πράγας και Αστέρα Τρίπολης, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας και στην οποία ως πρωτεύοντας λόγος διάθεσης εισιτηρίου θα είναι η βαθμολογική αξιολόγηση στο APOELFCLOYALTSCHEME ή η εξασφάλιση ταξιδιωτικού πακέτου μέσα από τις επίσημες εκδρομές της ομάδας μας σε σχέση και με την βαθμολογική αξιολόγηση του φιλάθλου στο APOELFCLOYALTYSCHEME.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!