Ενημερώνει για Ντε Βινσέτι

Η εβδομάδα που ολοκληρώνεται δεν έφερε ουσιαστικές εξελίξεις στο κεφάλαιο μεταγραφικής ενίσχυσης γεγονός που καθιστά τις επόμενες μέρες πιο κρίσιμες. Η έναρξη της προετοιμασίας πλησιάζει και παρόλο που ο έγκαιρος προγραμματισμός δεν είναι αυτοσκοπός θεωρείται δεδομένο ότι κάποιες εκκρεμότητες πρέπει να κλείσουν άμεσα. Μια από αυτές είναι η υπόθεση του Ντε Βινσέτι η οποία πάντως άρχισε να ακολουθεί μια πορεία εκτός ΑΠΟΕΛ. Ο Πρόδρομος Πετρίδης θα ενημερώσει σήμερα και επίσημα το υπόλοιπο διοικητικό συμβούλιο για την ουσία των επαφών που είχε την Πέμπτη στην Αθήνα έτσι ώστε να αξιολογηθεί το όλο θέμα. Η πλευρά μας θεωρεί ότι μόνο αν ο Ολυμπιακός κατεβάσει κατά πολύ τις απαιτήσεις του θα μπορέσει να προχωρήσει η κουβέντα χωρίς όμως να τελειώνει εκεί αφού υπάρχει και η απαίτηση του Ντε Βινσέτι για αύξηση απολαβών.

Στη συνεδρία αναμένεται να υπάρξει μια γενικότερη συζήτηση για το θέμα του προγραμματισμού αφού εκκρεμούν ακόμα οι δυο πιο σημαντικές προσθήκες που αφορούν έναν κεντρικό αμυντικό και έναν επιθετικό.

Σκέψεις για γυμναστή

Παρά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Δώνη και το επιτελείο του, φαίνεται να γίνονται σοβαρές σκέψεις από πλευράς διοίκησης για περαιτέρω ενίσχυση του τεχνικού επιτελείου με ακόμα έναν προπονητή φυσικής κατάστασης. Το γεγονός ότι υπάρχει ήδη ο Γεωργίτσας δημιουργεί εύλογα ερωτήματα τόσο ως προς την λειτουργικότητα του εγχειρήματος αλλά και όσον αφορά την ποιότητα δουλειάς του στενού συνεργάτη του Δώνη.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!