Εντεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει;

Με το άκουσμα της αρχικής εντεκάδας που επέλεξε ο Δώνης στον αγώνα με την Σαλαμίνα, οι προπονητές της κερκίδας την έκριναν ως «σωστή». Παρατηρήθηκε βασικά μια ταύτιση απόψεων μεταξύ του προπονητή και των οπαδών που έχουν άποψη σε θέματα τακτικής!  Η εκτίμηση περί «σωστής» εντεκάδας επιβεβαιώθηκε και μέσα στον αγωνιστικό χώρο αφού ο ΑΠΟΕΛ των πρώτων 60 λεπτών ήταν αρκετά καλός. Το ζητούμενο μετά τον αγώνα με την Αεκ όπου ο Δώνης κρίθηκε και κατακρίθηκε για τις επιλογές του ήταν μπορέσει να αξιοποιήσει τον Σαντίν. Αυτό έγινε επιλέγοντας τη διάταξη 4-4-2 και τους Μαντούκα, Αλωνευτή και Μπενασούρ να δίνουν ουσιαστικές βοήθειες. Έτσι ο πρώτος πέτυχε ένα γκολ και έδωσε την ασίστ στον Σαντίν ενώ ο Μπενασούρ είχε γενικά καλή παρουσία πετυχαίνοντας και γκολ.

Το ερώτημα που τίθεται πλέον είναι τι θα πράξει ο Δώνης στην αυριανή μάχη με την Αελ.  Ο Ντε Βινσέτι έχει δικαίωμα συμμετοχής και ο βαθμός ετοιμότητας του θεωρείται καλύτερος από τον αντίστοιχο των Σαντίν και Πιπίνη. Είναι αυτό αρκετό για να τον ρίξει στη φωτιά ο Δώνης ή θα προτιμήσει την εντεκάδα που κατά τον ίδιο είχε το καλύτερο 60λεπτό επί θητείας του;

Το σίγουρο είναι ότι υπάρχουν επιλογές και ο Δώνης καλείται να «διαβάσει» σωστά τον αντίπαλο έτσι ώστε να επιστρέψουμε στη Λευκωσία με σκορ πρόκρισης.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!