Εντοπίστηκε το πρόβλημα;

Το αποτέλεσμα και κυρίως η απόδοση της ομάδας τόσο στον αγώνα με την Πάφο, όσο και σε προηγούμενους ήταν αναπόφευκτο να φέρει την κινητοποίηση και σε διοικητικό επίπεδο. Μέσα στα πλαίσια αυτά έγιναν οι απαραίτητες διεργασίες μεταξύ του προέδρου και των στενών συνεργατών του ενώ χθες υπήρξε και η προγραμματισμένη συνεδρία του διοικητικού συμβουλίου. Μέσα από τις συσκέψεις των τελευταίων ημερών και κυρίως από αυτήν της Κυριακής στην οποία έλαβαν μέρος ο Φοίβος Ερωτοκρίτου και οι στενοί του συνεργάτες έγινε μια ανάλυση του όλου σκηνικού, λαμβάνοντας υπόψη όπως είναι φυσικό και την άποψη του Γιοβάνοβιτς.

Το συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι η διοίκηση θεωρεί ως μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή τη στιγμή την χαλαρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιριστές τους λεγόμενους εύκολους αγώνες. Εστιάζουν μάλιστα το πρόβλημα στο δεύτερο ημίχρονο των αναμετρήσεων με Ερμή και ΑΕΠ, όπου οι παίκτες έδειξαν να εφησυχάζονται με την απόδοση και αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Παρόλο που κάποιοι μπήκαν στη διαδικασία να ψάξουν το πράγμα περισσότερο δεν μπορέσαμε να μάθουμε αν ήθελαν και αν ήταν σε θέση να εντοπίσουν τους λόγους που συμβαίνει αυτό. Το δεδομένο και φυσιολογικό είναι ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποκλείει θέμα φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών. Επειδή μέχρι στιγμής οι όποιες (αν έγιναν) προτροπές για σοβαρότητα δεν απέδωσαν, ο πρόεδρος θα δώσει το παρών του σε μια από τις επόμενες προπονήσεις έτσι ώστε να εκφράσει στους παίκτες την πίστη προς τις δυνατότητες τους και παράλληλα να τους καλέσει να δείχνουν την απαιτούμενη προσοχή σε όλους τους αγώνες.

Τονίσαμε και εμείς όση εμπάθεια και αν έχουν οι υπεύθυνοι με τα γραφόμενα μας τους κινδύνους του να μείνουν κάποιοι κολλημένοι στον αποκλεισμό από την Χετάφε. Αυτό έγινε από κάποιους στον Αρχάγγελο και σίγουρα είναι ένα από τα προβλήματα του ΑΠΟΕΛ.

Πέραν τούτου θα πούμε όσο πιο προσεκτικά μπορούμε το εξής. Οι όποιες διαρροές για κακό κλίμα στην ομάδα, αβάσιμες ή μη, προέρχονται από κάποιους στον Αρχάγγελο και στη συνέχεια από συγκεκριμένα μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Αν δεν μπορούν αυτοί να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση όλα τα άλλα είναι μάταια.

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΛΑ ΜΕ €100 ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗ BETSSON.COM

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!