Εντοπισμός στόχων και όχι μόνο

Διοίκηση και τεχνική ηγεσία καταφέρνουν μέχρι στιγμής να κρατούν σαν επτασφράγιστο μυστικό της λίστα προτεραιότητας όσον αφορά τους παίκτες που επιθυμούν να εντάξουν στο ΑΠΟΕΛ. Αυτό οφείλεται κυρίως στον Γιοβάνοβιτς ο οποίος για τους δικούς του λόγους δεν ανοίγει πλήρως τα χαρτιά του, ούτε καν στους στενότερους του συνεργάτες ενώ το γεγονός ότι βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη βοηθά στο να χειρίζεται ευκολότερα τους περιέργους. Με την οικονομική ρευστότητα να μη βρίσκεται εκεί που θα ήθελε η διοίκηση το τελευταίο πράγμα που θέλει είναι να δει τις τιμές των διαφόρων μάνατζερ να αυξάνονται επειδή κάποια ονόματα παικτών «ενδιαφέρουν» και άλλες ομάδες.

Το ζητούμενο όπως έχουμε γράψει αρκετές φορές μέχρι σήμερα είναι να μπορέσουμε να φέρουμε στην ομάδα ποιοτικούς παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά. Οι θέσεις στις οποίες θέλουμε ενίσχυση είναι γνωστές και το τι χρειαζόμαστε είναι παίκτες που να αποδειχτούν καλύτεροι από τους υφιστάμενους. Για να γίνει αυτό θα χρειαστεί να γίνουν οικονομικές υπερβάσεις κάτι το οποίο ίσως να άρχισαν να αντιλαμβάνονται στη διοίκηση αφού μέσα από τις διάφορες διαπραγματεύσεις προκύπτει ότι πρέπει να δαπανήσουμε περισσότερα από όσα υπολογίζαμε.

Μπορεί να είναι άδικο ότι ο αιώνιος μας αντίπαλος έχει εκατομμύρια στη διάθεση του λόγω κυβερνητικών εισφορών αλλά για ακόμα μια χρονιά και ακόμα πιο έντονα θα πρέπει να βρούμε απαντήσεις σε αυτά τα δεδομένα.

Ο κόσμος έχει υπομονή, βλέπει πως διαμορφώνονται τα δεδομένα εντός και εκτός ΑΠΟΕΛ και είναι διαθεμένος να κάνει τη δική του οικονομική υπέρβαση για να στηρίξει την ομάδα. Αναμένουμε από τη διοίκηση να βρει τους τρόπους να προσεγγίσει τον κάθε αποελίστα εκτός και αν οι εισφορές των μελών του δ.σ είναι αρκετές για να χτιστεί ένα πανίσχυρο ρόστερ που θα κυνηγήσει με αξιώσεις την είσοδο στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League .

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!