Εντυπωσιακή ανατροπή δεδομένων

Πέντε αγωνιστικές ήταν αρκετές για να αναθεωρήσει ριζικά την άποψη της η πλειοψηφία των οπαδών μας σχετικά με το ποια ομάδα θα είναι ο βασικότερος μας αντίπαλος στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Ουσιαστικά εκεί που ελάχιστοι πριν την έναρξη τπου πρωταθλήματος θεωρούσαν ότι η Ανόρθωση μπορεί να κυνηγήσει με αξιώσεις το πρωτάθλημα, σήμερα το 80% των οπαδών μας θεωρεί την ομάδα του Κάκου τον πιο σοβαρό μας αντίπαλο! Ας δούμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος κάναμε το γνωστό δημοψήφισμα μέσω του site με το οποίο ρωτούσαμε ποια ομάδα θα είναι ο βασικότερος μας αντίπαλος. Η μάχη επικεντρώθηκε μεταξύ Αελ και Ομόνοιας χωρίς να προκύπτει νικητής αφού και οι δυο συγκέντρωσαν το ίδιο ποσοστό 30%. Στο ίδιο δημοψήφισμα η Ανόρθωση συγκέντρωσε μόνο το 11% αφού την ξεπέρασε ακόμα και η Αεκ με 25%.

Πρέπει να θυμίσουμε επίσης ότι το δημοψήφισμα έγινε και την περίοδο των ευρωπαϊκών αγώνων των ομάδων μας γεγονός που πιθανών να επηρέασε την άποψη ορισμένων.

 

Η Ανόρθωση από την εξωτερική!Η εντυπωσιακή διαφοροποίηση των απόψεων των οπαδών μας επιβεβαιώνεται με το νέο δημοψήφισμα που διεξάγεται από χτες στο site. Με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος και τα όσα είδαμε στις πρώτες πέντε αγωνιστικές θέσαμε ξανά το ερώτημα.

Περισσότερα από 1100 άτομα έχουν λάβει μέρος μέχρι στιγμής με το 81% να πιστεύει ότι η Ανόρθωση είναι ο κυριότερος αντίπαλος μας στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Πρόκειται για ένα τεράστιο ποσοστό που αποτυπώνει την εικόνα της ομάδας του Κάκου στα αρχικά στάδια του πρωταθλήματος αλλά και την προοπτική που έχει ενόψει της συνέχειας.

Η Ομόνοια ακολουθεί με ένα ποσοστό μόλις στο 9% ενώ η μεγαλύτερη πτώση σε σχέση με το πρώτο δημοψήφισμα αφορά την περσινή πρωταθλήτρια Αελ. Η ομάδα της Λεμεσού συγκεντρώνει μόνο το 5% των προτιμήσεων των οπαδών μας. Η εντύπωση που φαίνεται να επικρατεί είναι ότι το -7 των χόχων και η παρουσία της Αελ στο Europa επηρεάζουν σε καθοριστικό βαθμό το πόσο τις υπολογίζουν οι οπαδοί μας.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως και αν θα διαφοροποιηθούν τα δεδομένα στη συνέχεια αφού βρισκόμαστε στα αρχικά στάδια του πρωταθλήματος. Πάντως το σίγουρο είναι ότι ξέρουμε ποια ομάδα δεν θέλει η συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών μας να κερδίσει το Σάββατο στο Αντώνης Παπαδόπουλος!

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!