Εντυπωσιακό και στην Ευρώπη

Κερδίζει τις εντυπώσεις και όχι μόνο και στην Ευρώπη η ομάδα του Κυριάκου Γιαγκουλή αφού έθεσε βάσεις πρόκρισης για την επόμενη φάση του FIBA Euro Cup, νικώντας με 90-74 την Ουκρανική Τσερκάσκι. Το +16 αποτελεί μια καλή διαφορά την οποία μπορεί να υπερασπιστεί η ομάδα μας στην Ουκρανία έτσι ώστε να περάσει στη φάση των Ομίλων.

Ο ΑΣΠΙΣ ΑΠΟΕΛ από την αρχή έδειξε ότι είχε σκοπό να φύγει από το «Λευκόθεο» με το ροζ φύλλο αγώνα και μάλιστα με διαφορά ασφαλείας. Με την παρότρυνση του κόσμου του, οι «γαλαζοκίτρινοι» προηγήθηκαν 24-15 από το πρώτο δεκάλεπτο ενώ με το τέλος του α΄ ημιχρόνου πήγαν στα αποδυτήρια με… κεφάλι 19 πόντων.

Διάβασε τα νέα του ΑΠΟΕΛ από το κινητό σου με Vodafone live!

Παρά τις προσπάθειες της Τσερκάσκι και κυρίως του Λεμπέτιεφ, η διαφορά ανέβηκε και άλλο στο 3ο δεκάλεπτο, φτάνοντας τις 24 (λίγο πριν το τέλος του δεκαλέπτου) και 23 (73-50) με το τέλος του 30λεπτου.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν το πάνω χέρι όμως επέτρεψαν στους Ουκρανούς να μειώσουν κάπως στο σκορ και να φύγουν από την Λευκωσία με διαφορά 16 πόντων (τελικό 90-74).

Κορυφαίος για την ομάδα μας ο Λόρεν Στόουκς που πέτυχε 22 πόντους ενώ μάζεψε και 8 ριμπάουντ σε 39 λεπτά συμμετοχής. Πολύ καλός και ο Γουίλερ με 20 πόντους.

Δεκάλεπτα:
24-15, 48-29, 73-50, 90-74

ΑΠΟΕΛ: (κλικ για να δείτε το ρόστερ της ομάδας)
Βαν Ντόρμπε 2, Στόουκς 22 (2), Μισέτα 13, Οτσόκολιτς 4, Ραντούνοβιτς 14 (1), Ιβάνοβιτς, Γουίλερ 20 (4), Παντούρης 7, Γκαρσία 8.

«Σφίγγουν τα δόντια» Μακρίδης και Σατσιάς
Παρά κάποιες ενοχλήσεις που νιώθουν Σατσιάς και Μακρίδης και το επιφυλακτικό πρόγραμμα που ακολούθησαν χτες, η θέληση τους να αγωνιστούν εναντίον της Τσεχίας θα τους φέρει λογικά στο αρχικό σχήμα του Αναστασιάδη. Όπως όλα δείχνουν στην εντεκάδα θα είναι και ο Μιχαήλ και ευχή όλων μας είναι να μη θέσει ο οποιοσδήποτε σε κίνδυνο την υγεία του για έναν αγώνα γοήτρου.

Στον Αρχάγγελο οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά και χτες ήταν η σειρά του Μαχλά να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα, χωρίς να υπάρχουν όμως ανησυχίες όσον αφορά τη διαθεσιμότητα του για τον Κυριακάτικο αγώνα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!