Ενωμένοι για την κούπα

Η κατάκτηση της δεύτερης θέσης αποτελεί την πιο καλή αφορμή και κίνητρο έτσι ώστε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία να πάμε στο ΓΣΖ για να κατακτήσουμε το 20ο μας κύπελλο. Ο καθένας έχει τα δικά του κίνητρα για μια νέα νίκη επί του Απόλλωνα και το δεδομένο είναι ότι όλα είναι προς όφελος του ΑΠΟΕΛ. Οι ποδοσφαιριστές των οποίων η πλειοψηφία θα παραμείνει και τη νέα χρονιά θα έχει την ευκαιρία ακόμα περισσότερων διακοπών ενώ θα βάλουν στους λογαριασμούς τους ακόμα μερικές χιλιάδες ευρώ. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι συνεργάτες του θα έχουν αρκετό χρόνο στη διάθεση τους προκειμένου να φέρουν στην ομάδα τους παικταράδες που θέλουμε προκειμένου να επιστρέψουμε στην κορυφή. Η διοίκηση από πλευράς της θα μπορεί με πειστικό τρόπο να θεωρεί πετυχημένη τη χρονιά και παράλληλα θα μπορέσει χωρίς έντονη αμφισβήτηση να συνεχίσει το έργο της.

Ο κόσμος αν θέλει το κύπελλο και θα πρέπει να το αποδείξει και με τις πράξεις του. Αν κάποιοι νιώθουν χορτασμένοι, το ίδιο μπορεί να συμβεί και με κάποιους παίκτες μας. Τίποτα δεν μπορεί να αποτελέσει αφορμή για να μην κάνει ο καθένας το καθήκον του. Τα εισιτήρια που μας αναλογούν είναι πολύ λίγα και κάποιοι δεν θα μπορέσουν να δώσουν το παρών τους.

Διάβασε τις ειδήσεις πρώτα από το κινητό σου με AC_FL_RunContent( ‘codebase’,’http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,28,0′,’width’,’300′,’height’,’250′,’src’,’../../../images/banners/paySafeCard/20100430′,’quality’,’high’,’pluginspage’,’http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash’,’movie’,’../../../images/banners/paySafeCard/20100430′ ); //end AC code

Η διοίκηση θέλει να εκμεταλλευτεί εκ νέου τους πιο πιστούς οπαδούς μας και με δικαιολογητικό μια φανέλα υπερτιμολογεί το εισιτήριο κατά 10 ευρώ. Ούτε αυτό δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίσει αφού οι μερικές χιλιάδες ευρώ θα προστεθούν στα εκατομμύρια που είναι διαθέσιμα για να χτιστεί το ΑΠΟΕΛ πάνω σε σωστές βάσεις…

Στον αγωνιστικό τομέα όπως αναμενόταν ο Πουρσαϊτίδης προφυλάχθηκε και αν δεν πάει κάτι στραβά θα πάρει θέση στο δεξί άκρο της άμυνας το Σάββατο. Κάτι τέτοιο φαίνεται να ισχύει και για τον Χάτζι τον οποίο ο Γιοβάνοβιτς φαίνεται να προτιμά αντί του Κουτσόπουλου. Ο Αλβανός μαζί με κάποιους άλλους που θα είναι στην αποστολή θα πραγματοποιήσει την φορέσει για τελευταία φορά τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ. Αυτό πρέπει να είναι κίνητρο παρά λόγος αδιαφορίας αφού είναι προς το συμφέρον όλων να φύγουν από το ΑΠΟΕΛ με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!