Ενωτικός όπως αναμενόταν

Αναμενόμενες μπορούν να χαρακτηριστούν οι τοποθετήσεις που έγιναν από τον Φοίβο Ερωτοκρίτου στο πλαίσιο της διάσκεψης τύπου που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο. Ενότητα, σύμπνοια, ηρεμία ήταν οι λέξεις που ακούστηκαν πολλές φορές από το στόμα του σε μια προσπάθεια να στείλει το δικό του μήνυμα για την επόμενη μέρα. Επισήμανε ότι δεν τον αγγίζουν τα υπονοούμενα του Ζιβανάρη για το ότι υπήρχαν υποκινητές πίσω από τους οργανωμένους και χαρακτήρισε αχρείαστη την κρίση των τελευταίων ημερών. Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τόσο τον παραιτηθέντα μέλος όπως επίσης και τον Ποταμίτη τον οποίο χαρακτήρισε εργατικό αλλά δεν μπόρεσε να του συγχωρέσει ότι λειτούργησε από μόνος του. Σε ερώτηση που του έγινε για το ποια θα είναι η κατάληξη του Πετρίδη από τη στιγμή που και για αυτόν υπάρχουν αντιδράσεις (πιο ήπιες) έριξε το μπαλάκι της απόφασης στον μεγαλομέτοχο λέγοντας ότι είναι δικό του θέμα.

Θέλοντας να δείξει ότι δεν θα διστάσει να πάρει ακόμα πιο δυναμικά μέτρα προειδοποίησε ότι θα επιδιώξει με κάθε τρόπο την ενότητα  αλλά όποιος δεν μπορεί να την εφαρμόσει δεν θα έχει θέση στις τάξεις του ΑΠΟΕΛ. Όσον αφορά τους οργανωμένους τόνισε ότι σέβεται τις απόψεις τους όπως και κάθε οπαδού αλλά τόνισε πως τα θεσμικά όργανα που κρίνουν τις εξελίξεις είναι η γενική συνέλευση και το διοικητικό συμβούλιο.

Για ακόμα μια φορά έκοψε τη φόρα όλων όσων θεωρούν τη δημιουργία ιδιόκτητου γηπέδου ως κάτι εφικτό ενώ υπεραμύνθηκε του στενού του συνεργάτη Γεωργίου για μια αναφορά που έγινε τη Δευτέρα στον Αδιάκριτο!

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!