Ενώπιον μεγάλων ευθυνών

O Κυριάκος Ζιβανάρης πήρε μετά από καιρό θέση στα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας και με προσωπική ανακοίνωση επιχειρεί να δώσει απαντήσεις. Ο πρόεδρος της εταιρείας όπως αναμενόταν αρνήθηκε να θέσει την παραίτηση του και δεν ικανοποίησε το αίτημα του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. Στη σχετική ανακοίνωση φαίνεται να αναγνωρίζει ότι το διοικητικό συμβούλιου του αδυνατεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του κόσμου και του ανταγωνισμού όπως αυτό προδιαγράφεται.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια ενημερώνει ότι θα εντατικοποιήσει σειρά επαφών με παράγοντες της ομάδας μας με στόχο τη δημιουργία ενός ισχυρού συμβουλίου. Αυτό που για κάποιο λόγο κανένα μέσο ενημέρωσης δεν έκρινε σκόπιμο να αναφέρει είναι η αναφορά ότι «στις επαφές αυτές είναι ανοικτά όλα το ενδεχόμενα ενίσχυσης, χωρίς προϋποθέσεις και χωρίς κεκτημένα.». Με αυτή του την τοποθέτηση ο Κυριάκος Ζιβανάρης αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του από τη διοίκηση ή και συμμετοχής του στο συμβούλιο χωρίς να κατέχει απαραίτητα τη θέση του προέδρου.

>

Θεωρούμε ότι κάτι τέτοιο έχει τεράστια σημασία αφού δείχνει επικοινωνιακά τουλάχιστον την πρόθεση του και παράλληλα ρίχνει το μπαλάκι σε αυτούς που θεωρούν τον νυν πρόεδρο πρόβλημα για τη δική τους εμπλοκή στα διοικητικά.

Επώνυμοι και ανώνυμοι αποελίστες καλούνται να αντιληφθούν ότι βρισκόμαστε σε ένα πολύ κρίσιμο σταυροδρόμι. Οι επαφές του προέδρου της εταιρείας πρέπει να στεφθούν με επιτυχία αφού μόνο έτσι θα μπορέσουμε ανώδυνα να διαμορφώσουμε δεδομένα που θα επιτρέψουν να πρωταγωνιστήσουμε σε όλα τα επίπεδα. Το οικονομικό όπως γράφουμε εδώ και καιρό είναι η αιτία των προβλημάτων μας και ο λόγος που η διοίκηση έχει φθαρεί σε βαθμό που πάρα πολλοί να ζητούν ένα νέο ξεκίνημα με όσο το δυνατό περισσότερα νέα άτομα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Κυριάκου Ζιβανάρη αναφέρει τα ακόλουθα:

“Στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία και όπως διαμορφώνονται το νέα δεδομένα στο κυπριακό ποδόσφαιρο, το ΑΠΟΕΛ έχει ανάγκη από πολύπλευρη ενίσχυση και όχι αποδυνάμωση.

Δυστυχώς όμως τελευταίες λίγες βδομάδες, διάφορες ενέργειες και δημόσιες τοποθετήσεις δεν έχουν συμβάλει προς την ενίσχυση που έχει ανάγκη η ομάδα και για την οποία προσωπικά καταβάλω σημαντικές προσπάθειες. Επειδή όμως έχω μάθει από πολύ νωρίς να θέτω το ΑΠΟΕΛ πάνω από προσωπικές πικρίες και επειδή είναι υποχρέωση του κάθε ΑΠΟΕΛίστα να θωρακίζει την ομάδα, ξεπερνώ τις αντιπαραγωγικές συμπεριφορές που πλήττουν την κοινή προσπάθεια.

Συνεχίζω να εστιάζω την προσοχή και τις προσπάθειες μου στην εξασφάλιση της απαιτούμενης ενίσχυσης σε διοικητικό επίπεδο. Σ’ αυτό το πλαίσιο σκοπεύω να ολοκληρώσω τις επόμενες λίγες μέρες ένα γύρο κατ” ιδία επαφών με ανθρώπους που και στο παρελθόν είτε υπηρέτησαν το ΑΠΟΕΛ μέσα από το διοικητικό συμβούλιο είτε στήριξαν την ομάδα.

Στόχος των επαφών αυτών είναι η πολύπλευρη ενίσχυση του διοικητικού συμβουλίου, η οποία υπό τα δεδομένα κρίνεται απαραίτητη. Το κυπριακό ποδόσφαιρο έχει φτάσει σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι και οι επιλογές που σήμερα θα κάνει ο κάθε ΑΠΟΕΛίστας θα καθορίσουν εάν θα ακολουθήσουμε το δρόμο των πρωταγωνιστών ή όχι.

Στις επαφές αυτές είναι ανοικτά όλα το ενδεχόμενα ενίσχυσης, χωρίς προϋποθέσεις και χωρίς κεκτημένα. Μόνο κριτήριο είναι το καλό της ομάδας. Με την ολοκλήρωση των επαφών σκοπεύω να συγκαλέσω άτυπη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, του μόνου αρμόδιου σώματος να αποφασίσει για το μέλλον της εταιρείας. Θα ενημερώσω την άτυπη Γενική Συνέλευση γιο το αποτέλεσμα των προσπαθειών μου”.

_____________________________________________________________

Έκτακτη Ανακοίνωση
Ανοικτή Συνεδρία Τετάρτη 7μμ

Θρυλικέ κόσμε του ΑΠΟΕΛ,

Σε καλούμε να δώσεις το παρών σου σε ανοικτή συνεδρία στο Οίκημα του Συνδέσμου την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου και ώρα 7 μμ για να συζητήσουμε τις τρέχουσες εξελίξεις στην ομάδα μας. Με μοναδικό γνώμονα το καλό του Θρύλου, θα συζητήσουμε ανοικτά ποια θα πρέπει να είναι γραμμή που θα ακολουθήσουν από δω και στο εξής οι οργανωμένοι οπαδοί για να προστατεύσουμε την ομάδα μας, έχοντας υπόψη και το επικείμενο ντέρμπι της πέμπτης αγωνιστικής.

Σας περιμένουμε όλους στο Fan Club του Συνδέσμου, να μην λείψει κανείς!!

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!