Εν αναμονή και του αγωνιστικού προγράμματος

Η 26η αγωνιστική θα ξεκαθαρίσει την τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος και στην περίπτωση μας το ενδιαφέρον αφορά την πρώτη εξάδα μέσα από την οποία θα κριθεί και ο φετινός πρωταθλητής. Μια σημαντική εκκρεμότητα που δεν θα ξεκαθαρίσει πριν την Πέμπτη είναι αυτή των ημερομηνιών που θα διεξαχθούν οι 10 αγώνες της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος. Πολλοί οπαδοί μας περιμένουν τον καθορισμό των ημερών και ωρών έτσι ώστε να διευθετήσουν τις υπόλοιπες υποχρεώσεις τους με βάση το πρόγραμμα του ΑΠΟΕΛ. Το μόνο σίγουρο μέχρι στιγμής είναι ότι η 1η αγωνιστική θα ξεκινήσει το προσεχές Σαββατοκυρίακο 22-23/03 και η 10η αγωνιστική το Σαββατοκύριακο 17/-18/05.

Η ΚΟΠ περιμένει την τελική κατάταξη για να καθορίσει το πρόγραμμα αγώνων έχοντας επίσης ως δεδομένο ότι δεν θα είναι εφικτό να διεξαχθούν όλοι οι αγώνες τις ίδιες μέρες σε κάθε αγωνιστική από τη στιγμή που ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια, Απόλλων και Αελ έχουν κοινή έδρα. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξουν αγωνιστικές όπου θα έχουμε αγώνες Σάββατο αλλά και Κυριακή ενώ στις εμβόλιμες αγωνιστικές οι αγώνες θα οριστούν Τετάρτη και Πέμπτη.

Λόγω της γνωστής αναβολής της 24ης αγωνιστικής εκκρεμεί και ο ορισμός μιας αγωνιστικής αφού είναι απαραίτητο να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα στις 17-18/05. Αυτό σημαίνει ότι θα προκύψει ακόμα μια αγωνιστική που διεξαχθεί στα μέσα της εβδομάδας και οι υποψήφιες ημερομηνίες είναι 07/05 και 14/05.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!