Εξαγγελίες για αυτοκριτική και διορθωτικές κινήσεις

Όπως αναμενόταν η ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων και η πλήρης αποτυχία έφεραν την απογοήτευση αλλά και κάποιες σημαντικές εξαγγελίες από τους υπεύθυνους. Αρχικά ο Γιοβάνοβιτς αμέσως μετά τον τελικό και κατά τη διάρκεια της χτεσινής μέρας οι διοικούντες έδωσαν τις γνωστές διαβεβαώσεις. Ο προπονητής από την πλευρά τους μίλησε για πρώτη φορά για πολλές αλλαγές οι οποίες θα έχουν σαν στόχο να κάνουν το ΑΠΟΕΛ πιο ισχυρό. Παρόλο που το πολλές αλλαγές δεν μπορεί να προσμετρηθεί το μήνυμα που εκλήφθει από όλους είναι πως δε θα περιοριστούμε στις πέντε μεταγραφές που είχαν ανακοινωθεί προ μηνός.

Ο Φοίβος Ερωτοκρίτου ήταν φιλοξενούμενως στο συνδρομητικό κανάλι και με τη σειρά του δήλωσε ότι θα γίνει από όλους η αυτοκριτική αφού υπήρξαν λάθη και παραλήψεις. Αναφερόμενος στη διοίκηση επισύμανε ότι η επιτυχία του champions league παρέσυρε και στο τέλος υπερεκτιμήθηκαν οι αντοχές της ομάδας.

Με ιδιαίτερη έμφαση και θέλοντας να υπεραμυνθεί των κατηγοριών που στρέφονται προς τη διοίκηση για θέματα προγραμματισμού, τόνισε ότι ο απόλυτος άρχοντας για τους παίκτες που ήρθαν αλλά και αυτός που θα έρθουν είναι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ακούσαμε ξανά την απαραίτητη δήλωση ότι ως διοίκηση εμπιστεύονται απόλυτα τον προπονητή μας, παρόλο που γνωρίζει πολύ καλά ότι συγκεκριμένο ηψηλόβαθμο στέλεχος δεν πράττει κάτι τέτοιο.

Διάβασε τις ειδήσεις πρώτα από το κινητό σου με

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ δήλωσε ότι μέχρι την Τετάρτη θα ανακοινωθεί και επίσημα ποιοι παίκτες θα αποχωρήσουν και παράλληλα θα εντατικοποιηθούν οι επαφές για να προχωρήσει ο προγραμματισμός.

Μοναδική παραφωνία στις κατά τα άλλα εύστοχες δηλώσεις του προέδρου ήταν το παράδειγμα που επικαλέστηκε όταν κλήθηκε από τον Πανίκο Θεοδοσίου να στοιχειωθετήσει αν του γίνεται κακόπιστη κριτική. Το παράδειγμα του προέδρου μας αφορούσε δημοσίευμα του apoel.net στη στήλη Εν Ψυχρώ στο οποίο καυστηριάζαμε την απόφαση του να παρευρεθεί σε γεύμα που διοργάνωσε και πλήρωσε ο πρόεδρος της ΚΟΠ. Χαρακτήρισε ψέμα το δημοσίευμα κάτι που φυσικά δεν ισχύει. Εννοείται ότι δείχνει πολλά το ότι εντάσσει τη συγκεριμένη αναφορά μας στο πλαίσιο κακόπιστης κριτικής.

Παρελθόν ο Κοσόφσκι
Σύμφωνα με πληροφορίες μας το μοναδικό ερωτηματικό στα θέματα συμβολαίων που λήγουν και αφορούσε το ενδεχόμενο παραμονής του Καμίλ Κοσόφσκι απαντήθηκε και επίσημα. Στον Πολωνό μέσο δεν θα προταθεί ανανεώση της συνεργασίας παρόλο που οι πρόσφατες καλές εμφανίσεις του άφησαν ανοικτό ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Η ανάγκη για περαιτέρω ενδυνάμωση στα φτερά με βασικότερο στοιχείο αυτό της ταχύτητας ήταν αυτό που επηρέασε τη σχετική απόφαση. Το ζητούμενο πλέον είναι να βρεθεί ο παίκτης με τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Γιοβάνοβιτς.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!