Εξαιρετικά δύσκολο αυτή την εβδομάδα

Η προσπάθεια για να κλείσει η μοναδική εκκρεμότητα στο ρόστερ που είναι αυτή του δεξιού χαφ δεν σταμάτησε ποτέ, έστω και αν από κάποια μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι δεν βιαζόμαστε. Είναι γεγονός ότι δεν υπάρχει ιδιαίτερη πίεση αλλά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει να κλείσει και αυτό το θέμα πριν επιστρέψει στην Κύπρο. Το ιδανικό σενάριο είναι να προλάβει ο παίκτης αυτός κάποιες προπονήσεις επί Αυστριακού εδάφους που θα βοηθήσουν να προσαρμοστεί το συντομότερο δυνατό. Ο Θεόδωρος Κυριακίδης έχει καλά φυλαγμένο το λεγόμενο short list που έδωσε ο προπονητής μας το οποίο όμως όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις μπορεί και να έχει διαφοροποιήσεις όσο περνούν οι μέρες.

Για ονόματα υποψηφίων δεν γίνεται ούτε λόγος αφού όπως γράψαμε ξανά ο υπεύθυνος προγραμματισμού θέλει όπως και στην περίπτωση Μποαβεντούρα να προλάβει την όποια διαρροή. Το σημαντικό είναι ότι ψάχνουμε για παίκτη με κύρια χαρακτηριστικά την ταχύτητα αλλά και την ικανότητα να δημιουργήσει ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα.

Η προετοιμασία στην Αυστρία συνεχίζεται χωρίς προβλήματα και το σημαντικό είναι να μην προκύψουν προβλήματα τραυματισμών. Η πληροφόρηση για το τι συμβαίνει όπως γράφει και ο Εν Ψυχρώ είναι επιλεκτική και περνά από τη λογοκρισία του Ιβάν ο οποίος θέλει να κρατά στο Ομπερτράουν κάποια πράγματα. Αξίζει να πούμε πάντως ότι οι πρώτες εντυπώσεις της τεχνικής ηγεσίας όσον αφορά τον Σικορά είναι οι καλύτερες δυνατές. Αν και νωρίς η προσοχή όλων είναι στραμμένη στον Πολωνό επιθετικό για τους λόγους που έχουμε αναλύσει σε προηγούμενες μας αναφορές.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!