Εξακολουθεί να λείπει ο παίκτης-γκολ

Όπως και στην περίπτωση Καρυπίδη θα αρχίσουμε με την παρατήρηση ότι η διοίκηση επισήμως δεν επιβεβαιώνει αλλά ούτε και διαψεύδει τις πληροφορίες που αφορούν την ύπαρξη συμφωνίας με τον Sheridan. Χτες μάλιστα ο πρόεδρος της Kilmarnock έκανε δηλώσεις στις οποίες ανέφερε ότι συμφωνήθηκε να πληρώσουμε και ένα ποσό στην ομάδα του προκειμένου να τον αποκτήσουμε. Τα δεδομένα σύμφωνα με πληροφορίες μας κάνουν λόγο για συμφωνία η οποί δεν έχει όμως επισημοποιηθεί. Ο ΑΠΟΕΛ αυτή τη στιγμή δεν έχει πρόθεση να κάνει πίσω αλλά υπάρχουν πολλές και σημαντικές εκκρεμότητες οι οποίες θα καθορίσουν τις επόμενες κινήσεις.

Πρέπει να θυμίσουμε ότι με το που διέρρευσε χτες στα μμε το όνομα του Sheridan, η διοίκηση επιβεβαίωνε off the record το ενδιαφέρον και παράλληλα τόνιζε ότι θα αποκτηθεί ακόμα ένας επιθετικός. Η ανάγκη προκύπτει από το ότι το η παραγωγικότητα του Sheridan είναι στα επίπεδα του Μπουντιμίρ. Ναι μεν πρόκειται για ένα ελπιδοφόρο 24χχρονο αλλά ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται έναν επιθετικό που να έχει πιο στενή σχέση με τα δίκτυα.

Είναι για αυτό που εδώ και καιρό ο Σέρτζιο έχει στα υπόψη του και τον Κουλιμπαλί της Ουγγρικής Ντέπριτσεν ο οποίος σκοράρει 16 τέρματα κατά μέσο όρο τα τελευταία 4 χρόνια. Ένα πρόβλημα είναι πως το κασέ του Γάλλου επιθετικού προϋποθέτει υπέρβαση από πλευράς Ερωτοκρίτου. Μια άλλη πολύ σημαντική παράμετρος είναι ότι για να αποκτηθεί ακόμα ένας παίκτης πέραν του Sheridan πρέπει να φύγει κάποιος από το ρόστερ. Όσο δεν ξεκαθαρίζει αυτό είναι δύσκολο να παρθεί η απόφαση του Sheridan και ο οποιοσδήποτε άλλος επιθετικός αφού είναι ακόμα άγνωστο ποιος θα αποχωρήσει.

Για να του πούμε διαφορετικά αν για παράδειγμα αποχωρήσει ο Κλουκόφσκι οι ανάγκες της ομάδες θα είναι άλλες από το να αποχωρήσει ο Μπέκμαν ή Μπενασούρ.

Τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα από κάθε άποψη και η το όλο θέμα θα πρέπει αργά ή γρήγορα να ξεκαθαρίσει.

 

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!