Επέστρεψαν στη βάση τους

Μετά από ένα πολύωρο και κουραστικό ταξίδι η αποστολή του ΑΠΟΕΛ επέστρεψε στην Κύπρο μετά από ένα 20ημερο στην Πολωνία. Στο διάστημα αυτό ο Δώνης και οι συνεργάτες του έθεσαν τις βάσεις για τον ΑΠΟΕΛ που θα δούμε φέτος τον οποίο θέλουν, μπορούν και πρέπει να παρουσιάσουν καλύτερο από την περσινή χρονιά. Το μεγαλύτερο βάρος τέθηκε στο να παρουσιαστεί έτοιμη η ομάδα στους αγώνες της χρονιάς κάτι που τονίζουν και στις δηλώσεις τους οι παίκτες αλλά και ο ίδιος ο προπονητής. Τα τρία φιλικά με αδύνατους σχετικά αντιπάλους δεν μπορούν να είναι κριτήριο για σοβαρά συμπεράσματα, πόσο μάλλον όταν κανείς δεν τα έχει παρακολουθήσει. Ίσως ούτε και αυτό με τον Εργοτέλη να είναι το απόλυτο κριτήριο αφού ενδεχομένως ο Δώνης να θέλει να «προστατέψει» την ομάδα.

Το παράδειγμα του Βινίσιους που αποχώρησε τραυματίας στο τελευταίο φιλικό είναι χαρακτηριστικό αφού η ιδέα και μόνο να συμβεί κάτι ανάλογο με παίκτες όπως οι Σέρτζιο, Σιέρινταν και Μαντούκα κάνει τους πάντες να χάνουν τον ύπνο τους.

Σήμερα οι παίκτες θα ξεκουραστούν αφού μετά από 16 ώρες ταξίδι πρέπει να πάρουν ανάσες. Για καλή τους τύχη επίσης οι καιρικές συνθήκες στη Λευκωσία είναι πολύ καλές για την εποχή οπότε η επιστροφή στον Αρχάγγελο δεν θα είναι δύσκολη από αυτή την άποψη.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!