Επίσημη απάντηση στους χόχους

Όπως έχουμε αναφέρει και ενωρίτερα η επίσημη Ομόνοια εναποθέτει τις ελπίδες της για κατάκτηση του πρωταθλήματος στην κούραση του ΑΠΟΕΛ και με αυτή τη λογική διαμαρτύρεται για τον ορισμό του επαναληπτικού στις 23 Φεβρουαρίου. Μετά την προκλητική τους ανακοίνωση ήρθε και αυτή της διοίκησης Ερωτοκρίτου η οποία καταγγέλλει τον Μιλτιάδη Νεοφύτου για εργολαβική ενασχόληση με στόχο την όξυνση του κλίματος. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα:

«Στις 12 Δεκεμβρίου του 2011 η εταιρεία ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ είχε τοποθετηθεί ξεκάθαρα για το κλίμα τρομοκρατίας που κάποιοι προσπαθούν να επιβάλουν στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

Η σημερινή τοποθέτηση της επίσημης Ομόνοιας απλά επιβεβαιώνει την εργολαβική ενασχόληση της με την όξυνση του κλίματος. Όπως έχουμε πράξει μέχρι σήμερα θα συνεχίσουμε να μην την ακολουθούμε σε αυτό τον κατήφορο.»

Η ανακοίνωση της Ομόνοιας που εκδόθηκε ενωρίτερα αναφέρει τα ακόλουθα: «Η Ομόνοια εκφράζει την έκπληξη της για τη σημερινή απόφαση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου για την μετάθεση του αγώνα ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ για τις 23 Φεβρουαρίου αντί για την 1 Φεβρουαρίου που ήταν αρχικά καθορισμένος.

Ειλικρινά δεν μπορούμε να αντιληφθούμε με πιο εύλογο αιτιολογικό πάρθηκε αυτή η απόφαση την στιγμή που απομένουν 14 ολόκληρες ημέρες για την επόμενη Ευρωπαϊκή υποχρέωση του ΑΠΟΕΛ.

Εξάλλου όπως και η ίδια η Ομοσπονδία έχει ήδη αναρτημένο στην ιστοσελίδα της, κατά την διαδικασία καθορισμού των ημερομηνιών για τους αγώνες κυπέλλου είχαν ληφθεί υπ’ όψη και εφεδρικές ημερομηνίες για διευκόλυνση των υποχρεώσεων τους.

Το παρασκήνιο που ακόμα μια φορά παρατηρήθηκε τις τελευταίες ημέρες, με αποκορύφωμα την λήψη απόφασης το βράδυ της Πέμπτης για μη μετάθεση του αγώνα και την ανατροπή της απόφασης αυτής λίγες ώρες μετά, φανερώνει για ακόμα μια φορά την κατάσταση που επικρατεί στο Κυπριακό ποδόσφαιρο. Κανένας σεβασμός στους θεσμούς, καμία διάθεση να εφαρμοστούν οι αποφάσεις που η ίδια η Ομοσπονδία λαμβάνει, καμία ομοιομορφία στις αποφάσεις.

Εκφράζουμε για ακόμα μια φορά την απογοήτευση μας για τον τρόπο που τυγχάνουν χειρισμού αυτά τα σοβαρά ζητήματα στην Ομοσπονδία. Επαναλαμβάνουμε ότι η οδός αυτή, η αδιαφανής δηλαδή εξυπηρέτηση συμφερόντων, μόνο σε αδιέξοδα μπορεί να οδηγήσει».

  

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!