Επίσημη δυσφορία για το deal Αελ – Ανόρθωσης

Όπως σας ενημερώσαμε από την Κυριακή η Αελ είναι και επίσημα η πρωταθλήτρια στο παρασκήνιο αφού το deal με την Ανόρθωση έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα της Λεμεσού να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Τα ρεζιλίκια στο Τσίρειο πέρασαν απαρατήρητα από τη συντριπτική πλειοψηφία των μέσων ενημέρωσης αφού όλοι θεωρούσαν φυσιολογικό για την ομάδα του Κάκου να παρουσιαστεί αδιάφορη έως και προκλητική. Η διοίκηση Ερωτοκρίτου και ο ΑΠΟΕΛ γενικότερα ενοχλήθηκε αφού για ακόμα μια φορά η ομάδα της Αμμοχώστου έδειξε ότι σε κρίσιμες στιγμές δρα ενάντια στον ΑΠΟΕΛ. Και αυτό γιατί  πριμοδοτείται επιλεκτικά είτε για να ξεσκιστεί σε μεταξύ μας αγώνα, είτε για να χαριστεί σε αγώνα με άλλη ομάδα (Αελ). Η δυσφορία του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας επισημοποιήθηκε στη χτεσινή συνεδρία όταν πάρθηκε απόφαση να μην ζητηθούν εισιτήρια για τον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής.

Παρόλο που θεωρείται ένας αγώνας με μειωμένο ενδιαφέρον και η προσέλευση δεν θα ήταν μεγάλη με την κίνηση της η διοίκηση Ερωτοκρίτου θέλει να στερήσει από την αντίστοιχη της Ανόρθωσης τις μερικές χιλιάδες ευρώ που θα έβαζε στα ταμεία της. Φυσικά τα έσοδα αυτά είναι ασήμαντα μπροστά στα χρέη τους ή και το πριμ που έλαβαν από τον Σοφοκλέους.

Πέραν των εντυπώσεων που δημιουργεί η συγκεκριμένη κίνηση τίθεται μια σειρά θεμάτων που πρέπει να προβληματίσουν τους υπεύθυνους

  1. Με την απόφαση της η διοίκηση στερεί από την ομάδα τη δυνατότητα να έχει τη συμπαράσταση των οπαδών της σε ένα αγώνα όπου θα κριθεί η δεύτερη θέση.
  2. Στέλλει άθελα το μήνυμα σε παίκτες και προπονητή ότι ο αγώνας δεν είναι τόσο σημαντικός όσο κάποιοι εξωαγωνιστικοί λόγοι
  3. Επιβεβαιώνει τη διαχρονική αδυναμία του ΑΠΟΕΛ να βρει το κουμπί της Ανόρθωσης, η οποία διοικείται από αντιΑΠΟΕΛιστες που ίσως και χωρίς πριμοδότηση από την Αελ να έχαναν απλώς για να μην κατακτήσει ο ΑΠΟΕΛ το πρωτάθλημα.
  4. Χάνοντας από την Ομόνοια, το deal στο Τσίρειο είναι από το παράρτημα που στέρησε βάση πιθανοτήτων και παρασκηνίου τη δυνατότητα να διεκδικήσει το πρωτάθλημα την τελευταία αγωνιστική.

Το όλο θέμα εντάσσεται στο κεφάλαιο παρασκήνιο το οποίο με τη σειρά του πρέπει να αξιολογηθεί σωστά έτσι ώστε να γνωρίζει η διοίκηση Ερωτοκρίτου και ο ΑΠΟΕΛ γενικότερα αν και με ποιες ομάδες μπορεί να έχει καλές σχέσεις και συνεργασίες ή αν τελικά ισχύει το όλοι εναντία στον ΑΠΟΕΛ.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!