Επίσημη πρώτη με σημαντικές εκκρεμότητες

Η προσπάθεια της ομάδας για να διατηρηθεί στην κορυφή και κυρίως για την ευρωπαϊκή υπέρβαση ξεκινά και επίσημα σήμερα. Στις 19:30 στο γήπεδο του ΘΟΙ και στην παρουσία του κόσμου η ομάδα που πέρσι σάρωσε τα πάντα στην Κύπρο θα μαζευτεί ξανά. Πόλος έλξης για όσους δεν μπορούν να περιμένουν θα είναι ο Γιώργος Εφραίμ που θα φορέσει για πρώτη φορά τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ. Νέα πρόσωπα θα είναι επίσης οι Καρλάο και Κωνσταντίνου. Η έναρξη της προετοιμασίας γίνεται εν μέσω σημαντικών εκκρεμοτήτων όσον αφορά τη στελέχωση του ρόστερ. Η απόκτηση επιθετικού που αποδεδειγμένα θα μπορεί να κάνει τη διαφορά αλλά και η ανάγκη να βρεθεί ο τουλάχιστον ισάξιος αντικαταστάτης του Ντε Βινσέτι είναι τα δυο πιο σημαντικά θέματα. Και οι δυο προσθήκες στο ρόστερ πρέπει να γίνουν το συντομότερο δυνατό αφού είναι αναγκαίο να είναι και οι δυο στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Πολωνία. Από την πρώτη μέρα μάλιστα αφού αν θέλουμε να περάσουμε τον 3ο προκριματικό θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι από κάθε άποψη.

Η τεχνική ηγεσία έχει καθορίσει το πρόγραμμα προπονήσεων των πρώτων ημερών μέχρι την αναχώρηση της ομάδας για την Πολωνία την Πέμπτη. Ο καύσωνας που έρχεται θα είναι ένα σοβαρό εμπόδιο ενώ οι εργομετρικές εξετάσεις αναμένεται να βοηθήσουν τον Δώνη και τους συνεργάτες του να διαπιστώσουν την κατάσταση του κάθε παίκτη.

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί και το πρόγραμμα των φιλικών κατά τη διάρκεια της παραμονής στην Πολωνία μέσα από το οποίο θα φανεί πως προσεγγίζει την περίοδο αυτή ο Δώνης και κατά πόσο θα προτιμήσει αγώνες με δυνατούς αντιπάλους.

Ο προπονητής μας μετά την ανανέωση θα έχει την ευκαιρία να προετοιμάσει την ομάδα όπως αυτός κρίνει ορθότερο και να δουλέψει με άνεση σε θέματα τακτικής κάτι που του ήταν δύσκολο κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!