Επίσημο γεύμα από τη winmasters.com

H winmasters, η νέα online gaming εταιρία, η οποία προσφέρει αθλητικό στοίχημα σε ένα απόλυτα ασφαλές και φιλικό περιβάλλον στην Κύπρο, και ο ποδοσφαιρικός ΑΠΟΕΛ, διοργάνωσαν σήμερα στο νησί, επίσημο δημοσιογραφικό γεύμα, στο πλαίσιο της χορηγικής τους συμφωνίας. Η winmasters.com αποτελεί επίσημο χορηγό της ομάδας για τη σεζόν 2014-2015. Στο γεύμα έδωσαν το παρόν παίχτες του ΑΠΟΕΛ, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας, εκπρόσωποι της winmasters.com καθώς και εκλεκτοί αθλητικοί δημοσιογράφοι της Κύπρου. Οι δημοσιογράφοι είχαν τη δυνατότητα να  συνομιλήσουν με τους παίχτες και να ανταλλάξουν απόψεις για την πορεία του φετινού πρωταθλήματος. Παράλληλα ενημερώθηκαν από τους εκπροσώπους της winmasters.com για τις τοπικές προϊοντικές προσφορές καθώς και για τα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας στην Κύπρο.

Ο Πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ κ. Πρόδρομος Πετρίδης δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Σε μια πραγματικά δύσκολη εποχή σε ότι αφορά στην εξεύρεση χορηγών, η winmasters.com στάθηκε συμπαραστάτης στον ΑΠΟΕΛ σε μια συνεργασία που ξεκίνησε εν μέσω της ποδοσφαιρικής περιόδου μεν, είναι όμως εποικοδομητική, υποσχόμενη και με πολύ μεγάλη δυναμική. Ως εταιρεία ΑΠΟΕΛ, επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε θερμά την winmasters.com για αυτή την συνεργασία της οποίας τα οφέλη είμαστε βέβαιοι ότι καρπώνονται και οι δύο πλευρές. Αισιοδοξώ ότι τώρα που η συνεργασία έχει ήδη διανύσει τα πρώτα σταθερά της βήματα, θα έχει και συνέχεια. Μια συνέχεια που θα είναι όσο πιο μακρόχρονη γίνεται».

Η Υπεύθυνη Επικοινωνίας της winmasters, Σοφία Βλάσση σχολίασε:

«Πριν λίγο καιρό ανακοινώσαμε την έναρξη της επίσημης χορηγικής συμφωνίας της winmasters.com με τον ποδοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ για τη σεζόν 2014-2015. Στο πλαίσιο αυτής της επιτυχημένης συνεργασίας μας, σήμερα διοργανώνουμε μαζί με την ομάδα ένα γεύμα προς τιμήν των αθλητικών δημοσιογράφων της Κύπρου. Στόχος μας είναι να ακολουθήσουν άμεσα και άλλες αντίστοιχες ενέργειες που ενισχύουν το πνεύμα του αθλητισμού. Αξίζει να επισημάνω ότι η winmasters.com βελτιώνει διαρκώς τόσο την πλατφόρμα της όσο και την προϊοντική της προσφορά για τους Κύπριους παίχτες.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους παίχτες και τη Διοίκηση του ΑΠΟΕΛ για την άριστη συνεργασία μας και να  τους ευχηθώ καλή επιτυχία στην προσπαθειά τους για την κατάκτηση  πρωταθλήματος και κυπέλλου. Τέλος ευχαριστώ θερμά όλους του δημοσιογράφους που μας τίμησαν σήμερα ιδιαίτερα με την παρουσία τους!».

Ο χώρος που φιλοξένησε το δημοσιογραφικό γεύμα της winmasters.com και του ΑΠΟΕΛ

Ο Πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ κ. Πρόδρομος Πετρίδης και η Υπεύθυνη Επικοινωνίας της winmasters.com κ. Σοφία Βλάσση

Ο Πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ κ. Πρόδρομος Πετρίδης και ο Country Manager της winmasters.com κ. Βασίλης Κούννος

Ο κ. Χαράλαμπος Προύντζος, Μέλος του Δ.Σ. του ΑΠΟΕΛ

Η προπονητική ομάδα του ΑΠΟΕΛ

O Gustavo Manduca και ο Nuno Morais

Ο Μάριος Αντωνιάδης, η Υπεύθυνη Επικοινωνίας της winmasters.com κ. Σοφία Βλάσση και ο Αρχηγός της ομάδας του ΑΠΟΕΛ Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης

Ο Rafik Djebbour, η Σοφία Βλάσση, o Nuno Morais και ο Gustavo Manduca

Ο Gustavo Manduca και η Υπεύθυνη Επικοινωνίας της winmasters.com κ. Σοφία Βλάσση

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ κ. Thorsten Fink με την Υπεύθυνης Επικοινωνίας της winmasters Σοφία Βλάσση

 

Σχετικά με τη winmasters: η winmasters αποτελεί ένα διεθνές εμπορικό σήμα το οποίο δημιουργήθηκε σύμφωνα με τις ανάγκες των χρηστών, προσφέροντας μια πελατοκεντρική και χρηστική πλατφόρμα. Η εταιρεία ιδρύθηκε από μια ομάδα ατόμων που διαθέτουν μεγάλη γνώση και μακρά εμπειρία στο χώρο του online gaming, παρέχοντας στους χρήστες της τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες.

Ο πρωταρχικός στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει μια ολοκληρωμένη προσφορά όλων των παγκόσμιων αθλητικών γεγονότων, προσαρμοσμένα στις τοπικές ανάγκες. Η winmasters δραστηριοποιείται σε 7 διαφορετικές χώρες προσαρμόζοντας  την πλατφόρμα της για τις συγκεκριμένες ανάγκες της κάθε χώρας ξεχωριστά,  ώστε να βελτιστοποιήσει την εμπειρία του κάθε χρήστη, από όπου και αν βρίσκεται.

Στη winmasters, η ασφάλεια και το υπεύθυνο παιχνίδι αποτελούν βασική προτεραιότητα και κύριες αρχές της εταιρείας μας. H διαφάνεια, η εμπιστοσύνη και η ασφάλεια αποτελούν βασικές εταιρικές αξίες και σημαντικά θεμέλια της φιλοσοφίας της εταιρείας.

Η winmasters έχει δαπανήσει πολλούς πόρους και χρησιμοποιεί εργαλεία υψηλής τεχνολογίας, προκειμένου να διασφαλίσει στους χρήστες την πιο ασφαλή διαδικτυακή ψυχαγωγία. Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε στους χρήστες μας πάντα μία ασφαλή, διασκεδαστική και συναρπαστική εμπειρία!

Στοιχεία επικοινωνίας για τα ΜΜΕEmail: [email protected]Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.winmasters.com

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!