Επείγει η απόκτηση αμυντικού

Οι τέσσερις επίσημοι αγώνες του ΑΠΟΕΛ και οχι μόνο οδήγησαν την τεχνική σε καποια συμπεράσματα αναφορικά με την ετοιμότητα των παικτών αλλά και τα κενά που υπάρχουν και απαιτούν αλλαγές στο ρόστερ ετσι ώστε η ομάδα μας να ανταποκριθεί καλυτερα σε μια μακρά και δύσκολη χρόνια. Η πρώτιστη ανάγκη σύμφωνα με τον Πασιενσια αφορά την απόκτηση ενός αμυντικού ο οποίος ιδανικά θα είναι πολυθεσίτης.

Πιο συγκεκριμένα ο προπονητής μας χρειάζεται έναν παίκτη που θα μπορει να θεωρηθεί πραγματικό back up του Σερτζιο αλλά και να μπορεί να αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας αν χρειαστεί.

Οι αγώνες των 10 εκατομμυρίων ευρώ με την Αστάνα καθιστούν την ανάγκη απόκτησης ενός τέτοιοι παίκτη άμεση προκειμένου να αποφύγουμε δυσάρεστες εκπλήξεις. Με τον Σερτζιο να δυσκολεύεται ακόμα να πιάσει τα επίπεδα απόδοσης που μας συνήθισε πέρσι αλλά και να παραμένει ένας από τους πιο νευρικούς παίκτες, είναι φανερό οτι διατρέχουμε κάποιους κινδύνους. Αυτοί γίνονται ακόμα μεγαλύτεροι αν θεωρήσουμε οτι ο Πασίενσια δεν υπολογίζει στο παρόν τουλάχιστο στάδιο στον Τσόκο κάτι που επιβεβαιώνεται και από τους ψάξιμο για δεξί μπακ.

Οι υπεύθυνοι ξέρουν οτι για να μπορέσει να βοηθήσει κάποιος παίκτης ενόψει play offs θα πρεπει να αποκτηθεί άμεσα αφού και έτοιμος να είναι από πλευράς φυσικής κατάστασης θα χρειαστεί αρκετές προπονήσεις για να μάθει την ομάδα και είναι για αυτό που οι προσπάθειες έχουν εντατικοποιηθεί. Εννοείται πάντα πως αν δεν βρεθεί αυτό που θέλουν οι Μαντούκα και Πασιενσια θα παμε στους αγώνες με την Αστάνα με το υπάρχον ρόστερ και ο επίσημος ΑΠΟΕΛ θα διακηρύττει την πληρότητα και ποιότητα του!

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!