Επείγει και του κεντρικού αμυντικού

Οι έξι μεταγραφικές προσθήκες που έχουν γίνει μέχρι στιγμής στέλνουν το μήνυμα ότι ο φετινός προγραμματισμός είναι έγκαιρος αλλά και ποιοτικός κάτι που ο ΑΠΟΕΛ είχε φοβερή ανάγκη. Η ομάδα να αναχωρεί την ερχόμενη εβδομάδα για την Πολωνία όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, κάτι που σημαίνει ότι ο χρόνος πιέζει για τις προσθήκες που υπολείπεται το ρόστερ.

Μπορεί να γίνεται αρκετή συζήτηση για τον επιπλέον επιθετικό που ψάχνουμε αλλά εξίσου σημαντική είναι και η προσθήκη ενός κεντρικού αμυντικού. Ο ΑΠΟΕΛ ψάχνει για έναν κεντρικό αμυντικό επιπέδου Καρλάο και Αμορίν. Σε αυτό δεν υπάρχει δόση υπερβολής αφού η χρονιά θα είναι τόσο γεμάτη και απαιτητική που είναι αναγκαίο να έχουμε στο ρόστερ τρεις τουλάχιστον εντεκαδάτα σεντερ μπακ.

Η περίπτωση του Κακά δεν εμπίπτει στα πιο πάνω κριτήρια και είναι για αυτό που δεν θα έπρεπε ή πρέπει να είναι επιλογή, ανεξαρτήτως ποια χώρας κατέχει διαβατήριο. Μια άλλη παράμετρος που γνωρίζουν οι υπεύθυνοι είναι το γεγονός ότι ο Καρλάο θα χάσει αρκετές προπονήσεις το επόμενο διάστημα αφού θα του παραχωρηθεί άδεια για να τελέσει τον γάμο του.

Μια άλλη πτυχή του θέματος είναι και το ότι οι Μαντούκα και Πασιένσια ψάχνουν για έναν αριστεροπόδαρο κεντρικό αμυντικό ο οποίος θα έχει την ευχέρεια να δώσει λύσεις και στο αριστερό άκρο αν αυτό κριθεί απαραίτητο.

Όπως γίνεται αντιληπτό οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικές και για αυτή την εκκρεμότητα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!