Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι

Μπορεί το αποτέλεσμα να είναι ισόπαλο αλλά ο Απόλλων και ειδικότερα ο Κίρζης δικαιούται να αισθάνεται νικητής. Και αυτό γιατί σε έναν ακόμα αγώνα ο Βασίλης Δημητρίου προστάτεψε και με το παραπάνω την ομάδα της Λεμεσού. Ικανοποιημένος θα νιώθει και ο Καπιτανής αλλά θα επανέλθουμε στο γενικότερο θέμα διαιτησίας – παρασκηνίου. Η ουσία όμως όσον αφορά τον σημερινό αγώνα είναι ότι ο ΑΠΟΕΛ στερήθηκε της ευκαιρίας να κερδίσει επειδή με μαεστρικό τρόπο το διαιτητικό τρίο μας αδίκησε. Είναι για αυτό που η διοίκηση Πετρίδη δεν πρέπει να αισθάνεται καθόλου άνετα και θα πρέπει να κάνει τη δική της αυτοκριτική.

Οι δηλώσεις διαμαρτυρίας του Φωτίου μετά τον αγώνα αγγίζουν τα όρια της γραφικότητας. Το ακυρωθέν γκολ του Σιέρινταν και ο μη καταλογισμός πέναλτι σε χέρι του Μερκή ήταν δυο φάσεις που καθόρισαν το αποτέλεσμα.

Ο ανύπαρκτος Απόλλων έφυγε από το ΓΣΠ διατηρώντας την πρωτοπορία έχοντας τη βοήθεια της διαιτησίας. Το πρωτάθλημα θα κριθεί στις λεπτομέρειες αλλά και από το πόσο καλά λειτουργούν οι δυο ομάδες στο παρασκήνιο. Εκεί που ο Απόλλων είναι επίσης πρωτοπόρος.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!