Επιθετικός: καλή αφορμή η κλήρωση!

Η τύχη μας έκλεισε το μάτι και αν κουμαντάρουμε μάλλον θα περάσει απαρατήρητη η τρομερή καθυστέρηση που υπήρξε στην απόκτηση επιθετικού. Μπορεί τις τελευταίες μέρες να γίνεται μια συνειδητή προσπάθεια από τα μέσα ενημέρωσης να υποβαθμιστεί το όλο θέμα αλλά αρνούμαστε να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία. Ποιος μπορεί να ξεχάσει άλλωστε τον Δώνη να δηλώνει στην πρώτη επίσημη ότι η προτεραιότητα του ΑΠΟΕΛ είναι η απόκτηση επιθετικού! Η κλήρωση λοιπόν είναι η καλύτερη αφορμή για να κάνουν εντείνουν τις προσπάθειες τους οι υπεύθυνοι και να φέρουν στον ΑΠΟΕΛ τον επιθετικό που θα δώσει την ώθηση που θα χρειαστούμε στα play offs. αλλά και να έχει τον χρόνο που απαιτείται για να ενσωματωθεί στην ομάδα.

Τα όσα γράφονται ότι δήθεν δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα είναι αβάσιμα και παρηγοριά στον άρρωστο. Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να δηλώσει στις 24 Ιουλίου τους παίκτες που θα αγωνιστούν στον 3ο προκριματικό και ο επιθετικός πρέπει να είναι μέσα σε αυτούς.

Όχι γιατί θα αγωνιστεί στον πρώτο αγώνα αλλά γιατί πρέπει να έχει χρόνο να ενσωματωθεί με την ομάδα έτσι αν όλα πάνε καλά να πάρει χρόνο συμμετοχής στον επαναληπτικό. Μόνο έτσι εξάλλου θα έχει σοβαρές πιθανότητες να βοηθήσει την ομάδα στη συνέχεια.

Τόσο η διοίκηση όσο και ο Δώνης αναγνωρίζουν τα πιο πάνω και το ζητούμενο είναι να μπορέσουν να τηρήσουν τα συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!