Επισημοποιείται η τεράστια συμφωνία

Σήμερα είναι προγραμματισμένη η δημοσιογραφική διάσκεψη η οποία θα σφραγίσει την πενταετή συμφωνία του ΑΠΟΕΛ με τη Cytavision όσον αφορά τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ομάδας μας. Πρόκειται για συμφωνία ορόσημο η οποία καθιστά τον ΑΠΟΕΛ ως την πιο ακριβοπληρωμένη ομάδα στην Κύπρο στον τομέα αυτό, κάτι που δικαιολογείται χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Για την πενταετία 2014-19 η ομάδα μας θα βάλει στο ταμείο της το ποσό των 8.9 εκατομμυρίων ευρώ. Το μεγαλύτερο επίτευγμα για τον ΑΠΟΕΛ ήταν η δυνατότητα του μέσα από τις διαπραγματεύσεις να διπλασιάσει τα έσοδα της ομάδας για την ‘κλειστή‘ περίοδο 2014-2016. Όπως είναι γνωστό για τη συγκεκριμένη περίοδο υπήρχε η συμφωνία με την LTV της οποία το αθλητικό περιεχόμενο μεταφέρεται πλέον στη Cytavision.

Η συμφωνία με τη Cytavision αφορά μόνο τους αγώνες του κυπριακού πρωταθλήματος και όχι επιμέρους εμπορικές συμφωνίες όπως χορηγία φανέλας κάτι που συμβαίνει με άλλες ομάδες και τηλεοπτικούς παρόχους.

Κάπως έτσι μπαίνει και το οριστικό τέλος της τηλεοπτικής συνεργασίας με την LTV η οποία κρατήθηκε ζωντανή τα τελευταία χρόνια με τον ΑΠΟΕΛ να κάνει τα στραβά μάτια στην αδυναμία της να πληρώσει ακόμα και τα λίγα που προνοούσε η κακή συμφωνία.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!