Επιστρέφει η περηφάνια

Μετά την ανατροπή στο σκορ με τον Άρη, την αντίδραση νίκης μετά την ισοφάριση στο Παπαδόπουλος και την χτεσινή τεράστια αλλαγή δεδομένων μετά που βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, ο κάθε ΑΠΟΕΛίστας νιώθει αρκετή από την χαμένη περηφάνια που είχαμε χάσει το καλοκαίρι, να επιστρέφει. Ο ενθουσιασμός που καταβάλει τον κόσμο και η αποφασιστικότητα ότι μπορεί με τον δικό του ρόλο να ανατρέψει τα αγωνιστικά δεδομένα του αγώνα, δεν είναι τίποτα λιγότερο από μια τόνωση υπερηφάνειας και αισιοδοξίας.

Οι τελευταίες εμφανίσεις του ΑΠΟΕΛ χαρακτηρίζονται από την αυτοπεποίθηση της ομάδας μέσα στον αγωνιστικό χώρο, την ενέργεια των παιχτών και την σοβαρότητα με την οποία προσεγγίζουμε τον κάθε αγώνα. Όλα αυτά αποτελούν στοιχεία ομάδας με DNA πρωταθλητή και που επανεμφανίστηκαν μετά την αλλαγή προπονητή και διοίκησης.

Ο κόσμος πήγε μαζικά στο ΓΣΠ και έκανε το γήπεδο να θυμίζει παλιές καλές εποχές. Όταν η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε να πιάνει απόδοση, οι κερκίδες πήραν φωτιά αφού κατάλαβαν ότι η τονωτική ένεση που ζητούσαν οι παίχτες από τον κόσμο θα λειτουργούσε καταλυτικά για την ανατροπή του εις βάρος μας σκορ. Έτσι, μετά τον τρελό πανηγυρισμό στο τέρμα του Σιέρινταν στο Παπαδόπουλος ήρθε να προστεθεί και το «πούνε η μπάλα» γκολ του Ντε Βισέντι που έστειλε τους οπαδούς μας σε πελάγη ατέλειωτης ευτυχίας και ενθουσιασμού.

Όσοι αποφάσισαν να βρεθούν στο γήπεδο μετά από καιρό, εξαργύρωσαν με τον καλύτερο τρόπο την παρουσία τους. Είναι δεδομένο ότι ο ΑΠΟΕΛ ξεκίνησε να σκορπά ενθουσιασμό μετά από καιρό ανάμεσα στους οπαδούς της ομάδας και η χαμένη περηφάνια του γαλαζοκίτρινου κόσμου επιστρέφει στον κάθε ΑΠΟΕΛίστα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!