Επιστρέφει και υπογράφει

Ο λόγος για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ο οποίος επιστρέφει σήμερα από τη Θεσσαλονίκη όπου είχε μεταβεί για να περάσει λίγα εικοσιτετράωρα με την οικογένεια του και αναλαμβάνει άμεσα τα ηνία στον Αρχάγγελο. Παράλληλα θα κλείσει και το τυπικό μέρος ανανέωσης της συνεργασίας του με την ομάδα μας αφού ίσως και σήμερα να πέσουν οι σχετικές υπογραφές. Παρόλο που κάτι τέτοιο ήταν προγραμματισμένο για την περασμένη εβδομάδα κάποια διαδικαστικά θέματα δημιούργησαν μια καθυστέρηση αλλά πλέον όλα έχουν τακτοποιηθεί. Η παραμονή Γιοβάνοβιτς σηματοδοτεί και την έντονη κινητικότητα που θα υπάρξει σε θέματα προγραμματισμού αφού μέσα στον Απρίλιο πρέπει θα ξεκαθαρίσουν αρκετές περιπτώσεις.

Όπως έχει ήδη γραφτεί ο προπονητής μας έδωσε το πράσινο φώς για απόκτηση του Μπρέσκα και το μόνο που απομένει είναι να συμφωνηθούν κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες που αφορούν τον τρόπο με τον οποίο θα καταβληθεί το ποσό που ζητά η Νυρεμβέργη για να παραχωρήσει τον Σλοβάκο μεσοεπιθετικό. Παρά το ότι διοίκηση και Γιοβάνοβιτς δεν επιθυμούν τη δημοσιοποίηση σκέψεων και αποφάσεων του εν καιρώ αγωνιστικών υποχρεώσεων η συγκεκριμένη περίπτωση κρίνεται ως επείγουσα και είναι για αυτό που ίσως το θέμα ξεκαθαρίσει και αυτή την εβδομάδα.

Σειρά θα πάρουν και οι περιπτώσεις ανανέωσης της συνεργασίας με τους Ηλία, Μιχαήλ και Χάτζι αφού ο προπονητής επιθυμεί παραμονή όλων στον Αρχάγγελο. Μια άλλη περίπτωση που δεν είδε το φως της δημοσιότητας και θα απασχολήσει τη διοίκηση είναι και αυτή του Γιώργο Παρασκευά. Πρόκειται για το άτομο πίσω από την άριστη φυσική κατάσταση των παικτών μας και από τη στιγμή που όλοι στον Αρχάγγελο πίνουν νερό στο όνομα του, αναμένεται να είναι και αυτός μέσα στα άτομα που θα παραμείνουν.

______________________________________________________________

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ
ΚΑΜΙΝΙ ΤΟ ΛΕΥΚΟΘΕΟ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!