Επιστροφές και απουσίες

Η χτεσινή πρώτη προπόνηση ενόψει του ντέρμπι με την ομόνοια επιβεβαίωσε τις εκτιμήσεις ότι θα υπάρξουν σημαντικές απουσίες αλλά και επιστροφές παικτών. Πίντο και Αλωνεύτης προπονήθηκαν κανονικά με τον τελευταίο όμως να αποφεύγει κάποια κομμάτια της προπόνησης προκειμένου να αποφύγει τις πολύ ψηλές εντάσεις. Η εκτίμηση είναι ότι και οι δυο θα προπονηθούν τις επόμενες μέρες κανονικά και θα συμπεριληφθούν στα πλάνα του Γιοβάνοβιτς. Οι παίκτες που δεν μπόρεσαν να προπονηθούν και θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να προλάβουν είναι οι Μπουντιμιρ, Μπόρδα και Κλουκόφσκι. Οι πρώτοι δυο αποχώρησαν τραυματίες στον τελευταίο αγώνα και σύμφωνα με χτεσινή ενημέρωση προς το τέλος της εβδομάδας θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης τους. Αυτό δείχνει ότι δεν υπάρχει πρόθεση να τους ρίξουν στην φωτιά πριν να είναι 100% έτοιμοι με τον κίνδυνο πιθανής υποτροπής. Πάντως και οι δυο θεωρούνται παίκτες των οποίων ο οργανισμός αντιδρά γρήγορα στους τραυματισμούς, οπότε οι επόμενες 2 μέρες θα είναι καθοριστικές.

Υπάρχει όμως και ο Κλουκόφσκι ο οποίος εκεί που νόμιζαν όλοι ότι ξεπέρασε τους πυρετούς που τον κράτησαν εκτός προπονήσεων την περασμένη εβδομάδα, χτες παρουσίασε πάλι το ίδιο σύμπτωμα. Ο Καναδός δεν προπονήθηκε και αν δεν καταφέρει να επανέλθει από σήμερα θα μειωθούν σε μεγάλο βαθμό οι πιθανότητες του να αγωνιστεί.

Με αυτά λοιπόν τα δεδομένα συνεχίζεται η προετοιμασία στον Αρχάγγελο και το ζητούμενο είναι να μην προκύψει κάποιο απρόοπτο.

Προπώληση για τους επίλεκτους

Σήμερα στις 2 το μεσημέρια και μέχρι τις 7:30 το βράδυ θα αρχίσει η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα με το παράρτημα. Η προπώληση αφορά μόνο τους κατόχους Gold, VIP και boxes 24-27. Όπως έχουμε τονίσει από χτες η διοίκηση οφείλει να ενημερώσει με ειλικρίνεια τους χιλιάδες οπαδούς μας πόσα εισιτήρια θα διατεθούν προς πώληση την Πέμπτη.

Η περσινή κοροϊδία γυροφέρνει στο μυαλό όλων και σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία για τη διοίκηση να δείξει ότι έμαθε από τα λάθη της.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!