Επιστροφή στη ρουτίνα μας

Η απαλλαγή της Κύπρου από τον ανίκανο είναι γεγονός και πλέον μπορούμε να στραφούμε στην ποδοσφαιρική μας ρουτίνα. Το πρωτάθλημα επαναρχίζει την Τετάρτη και ο ΑΠΟΕΛ καλείται να συνεχίσει από εκεί που έμεινε έτσι ώστε το σερί νικών να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο. Η μείωση της διαφοράς από την Ανόρθωση δημιούργησε τη δυναμική πάνω στην οποία πρέπει να χτίσουμε και αυτό θα γίνει αν συνεχίσουν τα νικηφόρα αποτελέσματα. Η συνέχεια μας φέρνει αντιμέτωπους με την Άχνα και στη συνέχεια την Αεκ σε έναν από τους πιο δύσκολους φετινούς αγώνες. Ούτε η εκκρεμότητα στο θέμα προπονητή είναι ικανή να αποπροσανατολίσει έστω και αν ο Γιοβάνοβιτς βρίσκεται πιο κοντά στην πόρτα εξόδου από τον Αρχάγγελο. Το όλο θέμα δεν μπορεί να ξεχαστεί αλλά η επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων θα στρέψει την προσοχή του κόσμου στο καθαρά αγωνιστικό μέρος. Σε κάθε περίπτωση το όλο θέμα απασχολεί τους πάντες και κυρίως τη διοίκηση που συνεδριάζει σήμερα μετά από αρκετό καιρό και το θέμα αναμένεται να την απασχολήσει.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέτωπο οι τραυματίες συνεχίζουν την μάχη με τον χρόνο προκειμένου να επανέλθουν το συντομότερο. Θεωρείται δεδομένο ότι οι περισσότεροι δεν θα προλάβουν τον αγώνα της Τετάρτης έστω και αν καθημερινά ανεβάζουν ρυθμούς. Σέρτζιο, Μπουντιμίρ και Μπιτόν είναι οι τρείς που σίγουρα δεν μπορούν να υπολογίζονται, κάτι που ισχύει για τους Αλωνεύτη και Καρυπίδη.

Για όλους το ζητούμενο είναι να μπορέσουν να τεθούν στη διάθεση του προπονητή ενόψει του αγώνα με την Αεκ. Εννοείται ότι το να τεθούν στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς δεν σημαίνει ότι θα πάρουν απαραίτητα χρόνο συμμετοχής. Ο Αλωνεύτης για παράδειγμα είναι μια από τις περιπτώσεις παικτών που προέρχονται από αποχή αρκετών εβδομάδων και η ενσωμάτωση τους θα γίνει με το γνωστό τρόπο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!